15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Speelgoed paard

Paardenspeeltjes zijn ideaal om slechte gedrag in de stal te voorkomen. Kies uit divers speelgoed om je paard te vermaken tijdens saaie uren in de box of in de paddock.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
8 items

Speelgoed voor paarden weet je vriend urenlang te vermaken.

Speelgoed voor paarden is perfect om in de box te hebben om verveling te verminderen. Paarden op stal kunnen slechte gewoontes ontwikkelen; door ze bezig te houden met speelgoed verminder je de kans op slecht gedrag. Het leuke speelgoed van Horze vermaakt zelfs het meest onstuimige paard nog in de stal. Een bal om te gooien kan voorkomen dat je paard gek wordt van het staren in de box of paddock, en is een veilige, gemakkelijk manier om hem te vermaken. Het zachte rubberen plastic van ballen speciaal ontworpen voor paarden zijn eenvoudig beet te pakken met zijn tanden, zonder schade te veroorzaken. Paarden kunnen de bal gooien of schoppen voor urenlang plezier.

Paardenspeelgoed voor de paddock voorkomt dat een alleen paard in problemen komt.

Als je een zachte, rubber bal geeft aan een alleenstaand paard, heeft hij meteen een speelkameraad, en weet hij zich te vermaken in de weide. Paarden die alleen in de wei staan kunnen verveeld raken, en een eenvoudig speeltje kan afleiding bieden. Voorkom dat je paard slechte gewoontes ontwikkeld of het hekwerk beschadigt met een traktatie speeltje. Dit handige gereedschap kan worden gevuld met traktaties, appelbrokken, wortels of andere smakelijke snacks om hem te laten focussen op het speeltje zodat hij niet in problemen komt. Paarden trappen en duwen dit speeltje rond in de box of wei terwijl ze de traktatie uit de opening proberen te trekken. Je paard heeft urenlang plezier om de snack uit het speeltje proberen te krijgen, en gebruikt zijn tijd niet met trappen of krabben of andere slechte gewoontes als hij alleen is.