Tot wel 20% korting op je bestelling
Spooks Dames paardrijtruien & hoodies

Spooks Dames paardrijtruien & hoodies

De truien, vesten en hoodies van Spooks zijn super modieus en perfect om je mee te onderscheiden van de massa. Voor ieder seizoen heeft Spooks wel een geschikte trui, vest of hoodie zodat je in stijl en super trendy kan paardrijden.

4 items
Koop Spooks Dames paardrijtruien & hoodies op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Modieuze truien, vesten en hoodie van Spooks

Van een elegante fijn gebreide trui met een V-hals en afgewerkt met Spooks logo, een sportieve hoodie waarop de Spooks kroon schittert tot een sportief maar elegant vest met een aansluitende snit; in rijkleding van Spooks sla je altijd een goed figuur.

Als je twijfelt welke maat je moet bestellen hoef je je geen zorgen te maken. Horze heeft voor iedere trui, vest en hoodie afzonderlijk een maattabel met uitgebreide informatie over de maten voor je gemaakt. Zo kan je gemakkelijk nameten welke maat je moet bestellen om er zeker van te zijn dat de bestelde maat perfect past. Een geweldig idee.

De Spooks truien en vesten vallen vrij klein in vergelijking met bovenkleding van andere merken. Horze heeft hiervoor echter een oplossing gevonden zodat dit geen problemen oplevert voor je bestelling. Je kan namelijk in onze shop een maattabel vinden voor elke afzonderlijke Spooks trui, vest of hoodie. Spooks hoodies zijn getailleerd en vallen vrij normaal. De twee zakken met rits aan de zijkant benadrukken je figuurlijn. Spooks hoodies zijn net als Spooks truien en vesten echte blikvangers. Opvallende maar elegante applicaties maken van deze kledingstukken iets bijzonders. Voor de zomer biedt Spooks vesten aan welke zijn gemaakt van een zeer licht katoenen materiaal. De maat van deze sweatvesten valt ook vrij normaal. Raadpleeg bij twijfel sowieso de maattabel op de website Horze voordat je tot aankoop overgaat.