Cavalor ProScent Liquid, 500ml

€ 26,28
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.50 l (€ 52,56 / l)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
20% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: SUMMERTIME
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 11.08.2022. Niet geldig op de volgende merken: Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 7 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Cavalor ProScent heeft een heerlijk parfum dat de geur van paarden en hun zweet neutraliseert. Het vormt een natuurlijke en doeltreffende vachtspray. Ideaal tijdens die zomerse rit! Dat wij houden van de kracht van de natuur is geen geheim. Planten worden al van oudsher gebruikt in verzorgingsproducten en parfum.


Eigenschappen:


  • Vachtspray neutraliseert geur van paarden en hun zweet
  • Heeft een heerlijk parfum
  • Ideaal tijdens een zomerse rit
  • Op basis van oa Lemon Eucalyptus, Tea tree en Lavendel
  • 100% natuurlijk

Gebruiksaanwijzingen:


Spray Cavalor ProScent op de vacht om de geur van paarden en hun zweet te neutraliseren. Goed schudden voor gebruik Waarschuwing: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Contact met de ogen vermijden.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.


Artikelnr.: 332560

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: