Bespaar 20% op je hele bestelling - Alleen vandaag op First Love Day *
Gebruik de code: FIRSTLOVE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Spring & allround zadeldekjes

Zadeldekjes voor divers gebruik zijn er in traditionele stijlen en leuke kleuren voor elke smaak. Engelse zadeldekjes zijn een makkelijke manier om je paardrijtocht wat op te vrolijken.

Jouw filters:
158 items

Zadeldekjes zijn beschikbaar in kleuren en variaties voor elke smaak en budget..

Vind de perfecte zadeldekjes voor je stemming en discipline in het brede aanbod dekjes van Horze. De kleurencombinaties zijn eindeloos, en passen goed bij de rest van de artikelen in je Horze collectie. Vochtafvoerende voering gecombineerd met zacht gestikte schuimvulling geeft deze dekjes een zacht, luxe gevoel en bieden maximaal comfort voor je paard. Kies uit geruite, golvende of vierkante patronen voor de perfecte look voor jou en je paard. Klittenbandriemen houden het dekje op zijn plaats, en de hoog uitgesneden schoft voorkomen schuren of beknelling. Borduring is mooie manier voor een op maat gemaakte uitstraling met je eigen naam, logo of monogram.

Engelse zadeldekjes met fraaie designs en patronen zijn superieure veelzijdigheidszadeldekken.

De elegante bies en rand op veel Horze veelzijdigheidszadeldekjes benadrukken stijl en mode met kleuren en klasse. Kies een conservatief, traditioneel pad voor show, of iets meer opzichtige glinstering. Felle kleuren en bijpassende accessoires stralen jouw persoonlijkheid uit, en maken een goede indruk op je volgende clinic, les of ontspannende tocht. Engelse zadeldekjes met de veelzijdigheid vierkante vorm zijn ideaal voor alledaagse tochten of spring disciplines.