Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: CYBER-WEEK
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Springschoenen

Springschoenen

Springschoenen zijn ideaal om te voorkomen dat hoefijzers de hakken van je paard aantikken tijdens training of onderweg. Zorg ervoor dat hoefijzers blijven zitten met springschoenen voor paarden.
69 items

Springschoenen voor paarden zijn perfect om de gevoelige hiel te beschermen.

Gebruik springschoenen op de voorbenen van je paard om te voorkomen dat de hoefijzers in de weg zitten, en om de gevoelige hielen van je paard te beschermen tijdens training of inspanning. De gevoelige hiel kan beschadigen of wonden oplopen door de hoefijzers van de achterbenen van een paard die overstrekt, en springschoenen zijn een goede manier om deze blessure te voorkomen. Houdt hoefijzers op zijn plaats, en voorkom dure bezoeken naar de hoefsmid als de tenen van een achterbeen de achterkant van een hoefijzer voor raakt. Springschoenen zijn ideaal om verloren hoefijzers te voorkomen.

Springschoenen zijn beschikbaar in stijlen en pasvormen voor ieder paard.

Springschoenen voor paarden zijn beschikbaar in zacht rubber voor langdurig gebruik. Voorkom dat je springschoenen kwijtraakt in de wei als er geen sluitingen loszitten of gespen open. Springschoenen voor dagelijks trainingsgebruik zijn beschikbaar in diverse kleuren, en hebben klittenbandsluiting voor eenvoudig gebruik. Probeer nepbont gevoerde springschoenen om de koot te beschermen en voor extra comfort. Traditionele geribbelde zacht rubber springschoenen met of zonder sluitingen zijn ontworpen in de klassieke, traditionele stijl. Neopreen springschoenen zijn zacht, flexibel en duurzaam. Kies no-turn springschoenen met Horze logo om te beschermen in stijl, zonder te draaien tijdens de bewegingen van je paard.

Koop Springschoenen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Springschoenen nu via horze.nl!