15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Springzwepen

Paardrijzwepen voor recreatief paardrijden of training zijn beschikbaar in diverse lengtes en stijlen. Kies je zweep voor alledaags gebruik.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
12 items

Rijzwepen zijn een handig, veelzijdig gereedschap om het been te ondersteunen of om een koppige pony aan te sporen.

Horze heeft rijzwepen in diverse lengtes en kleuren om elke ruiter tijdens de rit of in de ring te begeleiden. De comfortabele handvaten van rijzwepen van Horze maken dat ze gemakkelijk vast te houden zijn, en achter het been te gebruiken of op de schouder als extra bemoediging nodig is. Een lichtgewicht rijzweep van Horze met of zonder riem bij het handvat is een zacht gereedschap om het paard voorwaarts te bewegen, en het een extra tik te geven als het een nieuwe situatie of obstakel ziet. Correct gebruik van een rijzweep kan het paard helpen om te buigen en weg te stappen van het been indien nodig. Kies een rijzweep tijdens je volgende tocht om je paard te helpen om een onbekende beek of brug over te steken.

Rijzwepen van Horze zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en lengtes, met een platte flap aan het eind voor een hard klappend geluid, zonder het steken van een normale zweep.

Zwepen kunnen een springer helpen over een onbekende hindernis te springen, of extra energie te geven tijdens crosscountry galopperen. De rijzwepen van Horze zijn een goede toevoeging aan je tuigkamer, en kun je laten matchen met de rest van je Horze collectie met de fraaie kleurencombinaties. De grip op Horze rijzwepen zijn ontworpen om comfortabel in je hand te houden, en niet weg te glijden door zweet of regen.