Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Stal accessoires

Stalbordjes en andere stalaccessoires kunnen een persoonlijk tintje geven zodat je stal er persoonlijk uitziet, of om mee te nemen naar je shows en evenementen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
63 items

Stalbordjes kunnen bijdragen aan de veiligheid in je paardrijgebied, en bestuurders opmerkzaam maken op de aanwezigheid van paardenverkeer.

Het aanbrengen van een waarschuwingsbord van Horze op je eigen terrein of op een straatnaambordje in de buurt kan voorbijgaand verkeer waarschuwen dat er paarden aanwezig zijn. Waarschuwingsbordjes kunnen bestuurders op je boerderij waarschuwen, en auto's langzamer laten rijden tijdens het naderen van plekken die veel worden gebruikt door ruiters en andere die staluitrusting bedienen, zoals golfkarretjes en tractors. Het ophangen van een eenvoudig bord aan de buitenkant van elke box is een slimme manier om iedereen op het erf te informeren over speciale opmerkingen en waarschuwingen voor elk paard. Hang een label op elke box met een simpele kaart die de informatie van paard en eigenaar bevat.

Stalbenodigdheden zorgen ervoor dat je stal blijft draaien.

Voorkom dat paarden slechte gewoontes ontwikkelen en hun weg knagen door boxdeuren met anti-knabbelproducten om kauwen en kribbebijten te ontmoedigen. Zorg er voor dat je altijd voldoende ijzerwaar in je gereedschapskist hebt, zodat je nooit verlegen zit om clips, gespen en haken. Als precieze maten belangrijk zijn voor het voederen, is een stalweegschaal een goede manier om juiste hoeveelheden goed gewogen hooi en graan te bieden.