FLITS SALE! Bespaar 10% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Voederen

Paardenvoederbakken en andere uitrusting moet worden vervangen indien versleten zodat de voeding niet wordt aangetast. Dit is veilig en effectief voor goed stalonderhoud.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
45 items

Paardenvoederbakken zijn ontworpen om paarden te helpen genieten van hun maaltijden in een schone, veilige omgeving.

Het voederen in een emmer op de grond, of in een bak bevestigd aan de box zijn twee veilige, gezonde opties om er voor te zorgen dat je paard een plezierige maaltijd heeft. Emmers van Horze kunnen aan de wand of hoek van de box worden bevestigd, of aan het hekwerk van de paddock. Voorzie de weide van een eenvoudige voederbak, zodat je paard vrolijk van de grond kan eten zonder onnodig vuil en stof binnen te krijgen. Over het hek voederbakken zijn eenvoudig te verplaatsen indien nodig. Probeer een snelle en gemakkelijke hangende trog om graan te voeren aan paarden in de wei. Het simpele ontwerp van het harde rubber maakt het eenvoudig te verwijderen van het hek om te kunnen schoonmaken.

Paardenvoeder uitrusting zoals hooinetten en rekken zorgen ervoor dat je paard zijn hooi niet verspild.

Het voederen van hooi op de grond is gemakkelijk en natuurlijk, maar een mooie ruif om het bij elkaar te houden is handig voor je paard. Een simpel hooinet in de trailer zorgt voor vermaak en een snack voor je paard om 'm onderweg bezig te houden. Hooiruiven in de wei voorkomen afval, en zijn eenvoudig bij te vullen. Doe een automatische watervoorziening in de box van je paard om ervoor te zorgen dat hij altijd fris water beschikbaar heeft.