Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: CYBER-WEEK
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Stalbenodigdheden

Stalbenodigdheden

Stalbenodigdheden en staluitrusting vereisen voortdurend onderhoud. We hebben ijzerwerk, boxgordijnen, rekken en andere accessoires om je werkzaamheden in de stal te vereenvoudigen.
96 items

Stalbenodigdheden zijn van essentieel belang om een veilige en schone sfeer te bewaren op het erf.

Het is belangrijk om je stal of erf netjes en schoon te houden. Het netjes opbergen van al je uitrusting zorgt ervoor dat je paard veilig is, en voorkomt de kans op blessures als hij uit zijn box zou ontsnappen. De staluitrusting van Horze is ontworpen met de bedoeling om je uitrusting schoon en schadevrij te houden. Haken, trailerkoorden, boxgordijnen, schoonmaakproducten, boxplakkaten, emmerhouders, insectenvallen, schoonmaakhaken, ringen, zelfs webcams. De lijst gaat verder met alle beschikbare benodigdheden om je stal gesmeerd te laten lopen.

Een goed gevulde stal betekent dat je paarden alles wat ze maar nodig hebben voor veiligheid en comfort.

Voorzie alle boxen van emmerhaken zodat paarden fris water en voeding beschikbaar hebben naar behoefte. Een veiligheidsknoop laat je je paard veilig vastzetten tijdens dagelijkse verzorging. Rubberen handschoenen maakt het schoonmaken van emmers en wasuitrusting gemakkelijker bij kou. Een eenvoudige intrekbare slang maakt het wassen van paarden en uitrusting eenvoudig en aangenaam. Horze biedt alles wat je je maar kunt bedenken om de perfecte stal te onderhouden.

Koop Stalbenodigdheden op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Stalbenodigdheden nu via horze.nl!