Bespaar 18% op een artikel naar keuze *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Stijgbeugels & Riemen

Stijgbeugels & Riemen

Stijgbeugels in keuzes als Filis, peacock, veiligheid, schuin of composiet bied ultiem comfort en controle in het zadel. Engelse stijgbeugelijzers zijn een persoonlijke voorkeur, en wij hebben de maat en stijl die het beste in jouw wensen voorziet.
70 items

Stijgbeugels zijn beschikbaar in variaties voor elke discipline en wens.

Kies RVS, composiet, plastic, veiligheid, Fillis-stijl of schuin voor jouw specifieke wensen voor zadelstijgbeugels. Composiet stijgbeugels zijn lichtgewicht, en zijn de laatste trend in zadelstijgbeugels. Het lichtgewicht materiaal is ontworpen met de ideale hoek en schuinte om ervoor te zorgen dat de voet van de ruiter in de juiste positie blijft. Net als een schuine stijgbeugel helpt de composiet stijgbeugel de ruiter om de hak in de juiste positie te houden. De plastic stijgbeugels en veiligheidsbeugels zijn gebruikelijk bij beginnende ruiters en werken geruststellend voor de jongere of minder ervaren ruiter. Peacock stijgbeugels zijn zo ontworpen dat als een ruiter valt, zijn voet niet vast blijft zitten in de stijgbeugel, wat er toe zou kunnen leiden dat hij aan zijn enkel wordt voorgetrokken.

Zadelstijgbeugels voor traditionele show of jacht zijn een klassieke keuze.

RVS of Fillis-stijl stijgbeugels zijn de traditionele keuze voor de wedstrijdring. Het klassieke design van een RVS stijgbeugel ziet er fraai uit bij elk zadel, en behoudt zijn glanzende, frisse uiterlijk met een anti-roest, onderhoudsarm ontwerp. Fillis-stijl stijgbeugels zijn een favoriet bij de ruiter, en met stugge, witte rubber inleg een traditioneel ontwerp voor gebruik met elk zadel in elke discipline.

Koop Stijgbeugels & Riemen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Stijgbeugels & Riemen nu via horze.nl!