Supplementen voor huid, bont & hoeven

Supplementen voor huid, bont & hoeven

15 items
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
Adviesprijs -5%

Cavalor

Hoof Aid Special, 5 kg

€ 91,99
Adviesprijs: € 96,99
5 kg (€ 18,40 / kg)
(4)
Agrobs Pure Zink, 3 kg Agrobs Pure Zink, 3 kg

Agrobs

Pure Zink, 3 kg

€ 71,00
3 kg (€ 23,67 / kg)
Direct leverbaar
Leovet Biotin ZM vloeibaar, 1000 ml

Leovet

Biotin ZM vloeibaar, 1000 ml

€ 34,95
1 l (€ 34,95 / l)
Direct leverbaar
Trikem Biotin 1000 g

Trikem

Trikem Biotin 1000 g

€ 16,99
1 kg (€ 16,99 / kg)
Direct leverbaar
Trikem Hoof, 1000g

Trikem

Trikem Hoof, 1000g

€ 22,99
1 kg (€ 22,99 / kg)
(1)
Hilton Herbs Bye Bye Itch, 2 kg Hilton Herbs Bye Bye Itch, 2 kg

Hilton Herbs

Bye Bye Itch, 2 kg

€ 48,94
2 kg (€ 24,47 / kg)
(1)
Trikem Zinc 500g

Trikem

Trikem Zinc 500g

€ 11,99
0.5 kg (€ 23,98 / kg)
Direct leverbaar
Emin Biotin 0,2% 500 gram

Emin

Biotin 0,2% 500 gram

€ 17,95
0.5 kg (€ 35,90 / kg)
Direct leverbaar
Trikem Biotin 4000g

Trikem

Trikem Biotin 4000g

€ 46,99
4 kg (€ 11,75 / kg)
(1)
Leovet Biotin ZM vloeibaar, 2500 ml

Leovet

Biotin ZM vloeibaar, 2500 ml

€ 74,95
2.5 l (€ 29,98 / l)
Direct leverbaar
Trikem Hoof, 4000 g

Trikem

Trikem Hoof, 4000 g

€ 69,99
4 kg (€ 17,50 / kg)
Direct leverbaar
Global Herbs Skratch, siroop 1 liter

Global Herbs

Skratch, siroop 1 liter

€ 34,50
1 l (€ 34,50 / l)
Direct leverbaar
Pavo Biotin Forte, 3 kg

Pavo

Pavo Biotin Forte, 3 kg

€ 55,99
3 kg (€ 18,66 / kg)
Direct leverbaar
Agrobs Pure Zink, 800 g Agrobs Pure Zink, 800 g

Agrobs

Pure Zink, 800 g

€ 22,90
0.8 kg (€ 28,63 / kg)
Direct leverbaar
Global Herbs Sarc-X vloeibaar, 1 liter

Global Herbs

Sarc-X vloeibaar, 1 liter

€ 50,50
1 l (€ 50,50 / l)
Direct leverbaar

Koop Supplementen voor huid, bont & hoeven op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Supplementen voor huid, bont & hoeven

Supplementen voor de vacht zorgen voor en glanzend paard. Een glanzende vacht zegt veel over de algemene gezondheid van je paard. Iedereen kan olie of glanssprays gebruiken om de vacht te laten glanzen, maar een echt gezonde vacht ontstaat van binnenuit. Supplementen van Horze werken heilzaam voor de gezondheid van je paard en zullen de vacht een mooie glans geven. Supplementen om de vacht van je paard te optimaliseren bevatten bijvoorbeeld essentiële vetzuren, Omega 3 en biotine. Deze voedingsstoffen helpen ook de conditie van de hoeven te verbeteren.

Supplementen voor een gladde, glanzende vacht voor paarden 

Supplementen voor de vacht kunnen een doffe vacht veranderen in een gladde, glanzende vacht. Een slechte vacht en slechte conditie van de huid kan voor elk paard erg vervelend zijn. Helemaal in de winter wanneer er minder zonlicht is en de meeste paarden meer binnen staan kan de vacht van je paard in minder goede conditie zijn. Ook scheren kan voor irritatie en een droge huid zorgen. Om het natuurlijke evenwicht van de huid en de gezondheid van de vacht te herstellen kan het verstandig zijn het rantsoen van je paard aan te vullen met een voedingssupplement. Door de juiste voedingsstoffen kan de huid weer soepel worden en vrij van jeuk en irritatie. De vacht wordt weer glad en zal gaan glanzen. Lijnzaadolie, kruiden en andere essentiële voedingsstoffen helpen je paard gelukkig en gezond te houden. Het af en toe wassen van je paard kan heel goed zijn, echter zal te vaak wassen averechts werken. Het is dus belangrijk dit te beperken en alleen paardenshampoo te gebruiken die geschikt is voor de huid van je paard. Een zorgvuldig uitgebalanceerd rantsoen, de juiste verzorging en het toevoegen van de juiste supplementen zal tot goede resultaten leiden en je paard in optimale conditie te brengen en doen stralen. 

Biotine voor paarden 

Biotine voor paarden is een essentiële voedingsstof voor betere hoeven, haren en vacht. Een biotine supplement kan een uitkomst zijn voor paarden die worstelen met hoefproblemen. De voedingsstoffen in een biotine supplement kunnen de hoefgroei bevorderen en de kwaliteit van de hoeven verbeteren waardoor je paard in staat is gezond en fit te blijven, ook tijdens trainingen en wedstrijden. Het oude gezegde "no feet, no horse" is nog steeds actueel. Alleen met de juiste huisvesting, verzorging, hoefbehandeling, hoefbeslag en voeding kan je paard sterke en gezonde hoeven ontwikkelen en behouden. Sommige paarden hebben last van droge hoeven, brokkelhoeven, scheuren in de hoeven, broze hoeven of een slechte hoornkwaliteit. Een supplement voor gezonde hoeven welke biotine bevat kan deze ongemakken en aandoeningen verbeteren of zelfs volledig verhelpen. Biotine is tevens een goede aanvulling voor je paard om de vochtbalans en de elasticiteit van de hoeven te verbeteren. Aangezien het haar en de vacht van je paard van dezelfde bouwstenen worden gemaakt als het hoorn van de hoeven heeft het ook een positief effect op de vachtkwaliteit. Je paard gaat er prachtig van glanzen. Supplementen voor gezonde hoeven bevatten naast biotine vaak ook vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat je paard alle voedingsstoffen binnen krijgt die het nodig heeft.

Supplementen met biotine voor paarden

Je dierenarts of hoefsmid kan u supplementen met biotine aanbevelen. Voor een hoefsmid kunnen droge, broze en gescheurde hoeven kan een uitdaging zijn om te bekappen of te beslaan. Het kan daarom zijn dat je hoefsmid aanbeveelt een supplement met biotine aan je paard te gaan geven om de kwaliteit van de hoeven te verbeteren. Horze heeft een groot assortiment supplementen met biotine zodat je altijd het product vindt dat aan jouw wensen voldoet. Een supplement voor gezonde hoeven kan de hoeven van je paard voeden, de groei stimuleren en de algemene conditie van je paard verbeteren. Biotine is belangrijk voor de verbetering van de kwaliteit van hoevenhaar en vacht. Een mooie, gezonde en glanzende vacht is een extra bonus wanneer je je paard een supplement met biotine geeft. De meeste supplementen bevatten ook een gezonde dosis methionine, een belangrijk aminozuur welke niet door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Zink en koper kunnen de opname van voedingsstoffen helpen verbeteren om de hoeven en de vacht van je paard te verbeteren voor een gezond en glanzend paard met goede sterke hoeven.

Shop lijnzaadolie en andere supplementen voor de vacht en huid van je paarden van bijvoorbeeld Hilton Herbs, Eggersmann, Global Herbs en Horse master. Horze heeft supplementen met biotine van verschillende merken, zoals Pavo, Cavalor, Blue Hors, Trikem Sport en Leovet.