Hoof Aid, 800 g

€ 42,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.80 kg (€ 53,69 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Hoge dosis biotine en andere elementen om de kwaliteit van de hoeven te versterken. Per dag: pony’s, recreatiepaarden en sportpaarden: 30 g. Verpakking: pot van 800 g.

Aanwijzingen voor gebruik

Cavalor Hoof Aid is een voedingshulpmiddel om goede hoefkwaliteit in stand te houden en om de hoeven sterker te maken. Cavalor Hoof Aid wordt preventief toegediend aan paarden die gauw aan middelmatige problemen van verminderde of slechte hoefkwaliteit leiden. Voor paarden met zeer slechte hoefkwaliteit bevelen wij Cavalor Hoof Aid Special aan.

Samenstelling en veiligheid van het product

Vanwege zijn unieke samenstelling valt Cavalor Hoofd Aid op door zijn verhoudingsgewijs snelle en bovenal blijvende resultaten. Behalve eersteklas biotine, zijn vitamine A, vitamine D3 en zink (die belangrijk zijn voor reguliere groei en structuur van de hoeven) toegevoegd. Het product bevat ook het aminozuur methionine, die een belangrijke rol speelt in aan de hoefgroei gerelateerde processen.

Dosering

Pony's, recreatiepaarden en sportpaarden: 30 gram per dag. Gebruik supplement ten minste twee maanden (het effect wordt geleidelijk aan opgebouwd). Maximale dosis per dier per dag: 100 gram.

Verpakking

Pot 0,8 kg

FAQ

Moet ik biotine toedienen om de hoefkwaliteit te verbeteren?Biotine is een belangrijke voedingsstof voor de hoefgroei en kwaliteit. Echter, andere ingrediënten als methionine, koper, zwavel, calcium en vitamine A zijn ook belangrijke voedingsstoffen om de hoefgroei en kwaliteit te onderhouden. Cavalor Hoof Aid bied een breed spectrum aan voedingshulpmiddelen om de hoefgroei en kwaliteit te onderhouden.

Wat is het verschil tussen Cavalor Hoofd Aid en Cavalor Hoof Aid Special?Cavalor Hoof Aid Special was ontwikkeld om de hoeven sterker te maken en de hoefgroei te stimuleren. In gevallen van ernstige hoefproblemen wordt het aangeraden om het supplement Cavalor Hoofd Aid Special te gebruiken. Cavalor Hoof Aid kan worden gebruik als supplement om goede hoeven in stand te houden als deze zijn hersteld.

Artikelnr.: 25414

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: