Tot wel 20% korting op je bestelling
Supplementen voor maag & darmen

Supplementen voor maag & darmen

Ons grote assortiment supplementen ter ondersteuning van de spijsvertering van je paard kunnen het risico op koliek, maagzweren of andere spijsverteringsproblemen helpen verminderen. Uiteraard moeten supplementen ter ondersteuning van de spijsvertering altijd worden gegeven naast een uitgebalanceerd rantsoen voor je paard.

41 items

Koop Supplementen voor maag & darmen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Supplementen ter ondersteuning van de spijsvertering kunnen helpen koliek te voorkomen

Een goede spijsvertering is van cruciaal belang voor een gezond paard. Paarden zijn van nature gewend om de hele dag te grazen en rond te zwerven. Helaas is dit vandaag de dag niet altijd mogelijk, daarom is een goede ondersteuning van de spijsvertering van je paard belangrijker dan ooit. Helemaal als je paard geregeld op stal staat. Een supplement ter ondersteuning van de spijsvertering kan er voor zorgen dat je paard zijn voeding beter verteert. Krachtvoer zoals brokken, bix en muesli zijn een goede aanvulling op het rantsoen van je paard. De basis van een goed rantsoen voor je paard is ruwvoer bij voorkeur in de vorm van hooi. Dit is vaak een betere keuze dan kuilvoer en zorgt ervoor dat je paard genoeg te kauwen heeft en vaak ook langer met zijn ruwvoer doet. Je kan het hooi van je paard ook aanbieden in een slowfeeder

De beste manier om je paard blij en gezond te houden is om te zorgen voor voldoende frisse lucht en weidegang. Staat je paard door omstandigheden meer op stal of heeft het last van extreme stress dan kan een supplement ter voorkoming van maagzweren en voor het ondersteunen van de spijsvertering in combinatie met een supplement om de algehele gezondheid van je paard te verbeteren een goede keuze zijn om problemen te voorkomen. Horze heeft een ruim assortiment supplementen om je paard gezond te houden, maar ook een ruime keuze in speelgoed voor je paard, slowfeeders en likstenen om je paard gelukkig en blij te houden.

Top categoriën