Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Supplementen voor merrie en veulen

Supplementen voor merries dragen bij aan gezond fokken en helpt je fokmerrie aan de noodzakelijke voedingsstoffen voor haar veulen tijdens de draagtijd.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
18 items

Supplementen voor merries zijn een goede manier om ervoor te zorgen dat je fokmerrie en veulen de juiste prenatale voeding krijgen.

Het toevoegen van extra vitaminen en mineralen aan de voeding van je merrie moet worden gedaan onder de zorg van je dierenarts om ervoor te zorgen dat ze adequate voeding krijgt tijdens de dracht. Het toevoegen va vitaminen om de merrie en haar ongeboren veulen in goede gezondheid te houden is van essentieel belang. Een gebalanceerd dieet met voldoende hoogwaardig hooi en de juiste geconcentreerde voeding, gecombineerd met de goede vitaminen en mineralen geven je merrie en veulen de beste start in het leven. Gebruik merriesupplementen met zorg om deze noodzakelijke voedingsstoffen aan haar lichaam te bieden om het veulen te voeden. De juiste verhouding van eiwit, calcium en fosfor is nodig om de merries een boost te geven die ze nodig hebben tijdens de dracht. Koper en zink moeten ook extra worden toegediend in deze periode om een zorgvuldige balans te garanderen. Hoewel een natuurlijke en zorgvuldige voeding normaal gesproken voldoende is voor een gezonde geboorte van het veulen, zullen de meeste dierenartsen de merrie onderzoeken of er nog tekorten zijn, en helpen bij een onbalans. Horze heeft supplementen ontworpen die jou helpen om enkel de beste zorg te geven aan je drachtige merrie en haar veulen.