An Energy Boost (6 syringes x 60 g)

€ 83,28
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.04 kg (€ 2.082,00 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 4 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Pasta voor sportpaarden die korte en krachtige topprestaties moeten leveren. Cavalor Energy Booster is een mix van hoogwaardige elektrolyten, vitaminen, aminozuren, suikers en zout, belangrijk voor het lichaam tijdens sportprestaties. Pony’s en recreatiepaarden: 1/2e tube, sportpaarden 1 tube een half uur voor en/of onmiddellijk na de prestatie. Verpakking: 5 tubes van 50 g per box.

Aanwijzingen voor gebruik

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld om het paard voor, tijdens en na zware inspanningen een extra impuls en belangrijke voedingsstoffen te geven.

Als Cavalor An Energy Boost voor een zware inspanning wordt toegedient, geeft dit het paard hoogwaardige voedingsstoffen om de prestaties te handhaven en te stimuleren. Het paard krijgt energie in de vorm van snel beschikbare koolhydraten. Tijdens zware inspanningen kan het glucoseniveau drastisch dalen met nadelige gevolgen voor de sportprestaties. Om er voor te zorgen dat het paard voor aanvang een optimaal glucoseniveau heeft wordt het aanbevolen om Cavalor An Energy Boost vlak voor de inspanning toe te dienen (maximaal een half uur van te voren). Daarnaast bevat Cavalor An Energy Boost mineralen, vitaminen en substraten die belangrijk zijn voor de spieractiviteit.

Cavalor An Energy Boost wordt ook toegedient na een wedstrijd of zware inspanning voor een snel herstel. Sportpaarden zweten hevig vanwege fysieke inspanning, stress en tijdens transport. Elektrolyten zijn van belang om energie in kracht en uithoudingsvermogen om te zetten. Verlies van deze elektrolyten kan vermoeidheid en zelfs uitputting veroorzaken. Omdat weefselherstel toeneemt bij spieractiviteit, neemt ook de behoefte aan voedingsstoffen en bouwstenen toe. Verder moet mineraalverlies als gevolg van transpiratie, stress of subtraten gebruikt voor spieractiviteit worden aangevuld voor een snel herstel en een constante optimale conditie.

Samenstelling, toedienen en veiligheid van het product

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld voor sportpaarden op het hoogste niveau. Cavalor An Energy Boost bevat elektrolyten als natrium en kalium, vitaminen (B1, B2, B3, B6, B12 en C), mineralen (calcium, en fosfor), aminozuren en glucose met een zeer volledige en snelle opname (binnen 10 minuten) om te voorkomen dat het paard zonder energie komt te zitten. Cavalor An Energy Boost bevat geen inhoud die verboden is in wedstrijdsporten. Cavalor An Energy Boost wordt normaal gesproken voor of tijdens een wedstrijd of gestresste situatie toegediend. Het toedienen is eenvoudig: breng de pasta achter op de tong aan met de spuit. De dosering kan ten alle tijde worden toegediend, zelfs tijdens de wedstrijd (bijv. na de warming up).

Dosering

Per wedstrijd/per dag naar behoefte: 1 spuit achter op de paardentong (je kunt de hoeveelheid aanpassen met de doseerring). Maximale dosering: 3 spuiten ver dag.

Verpakking

Doos 5x50 gram

FAQ

Wat is het voordeel van Cavalor An Energy Boost tijdens wedstrijden?

Met Cavalor An Energy Boost geef je je paard een extra dosis/boost van snel beschikbare voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens de wedstrijd of zeer intensieve training. De verpakking is speciaal ontwikkeld om tijdens wedstrijden te gebruiken.

Kan ik Cavalor An Energy Boost in plaats van een vitaminesupplement gebruiken tijdens de wedstrijd?

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld om een snelle impuls van voedingsstoffen (energie) te geven alvorens de wedstrijd te beginnen. Als je paard extra vitaminen en mineralen nodig heeft tijdens een meerdaagse wedstrijd op hoog niveau, kan Cavalor Pow'red Performance worden toegediend. Voor het toedienen van extra vitaminen en mineralen buiten de wedstrijden om kan Cavalor Nutri plus worden gebruikt.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Dextrose, natriumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride.

Analytische componenten:
61,4% vocht
1,4% ruw eiwit
0,1% ruw vet
7,6% ruwe celstof
3,0% Natrium
0.8% Calcium
0.09% Magnesium
6,5% chloride
0.47% Lysine
0.5% threonine
0.5% tryptofaan

Nutritionele toevoegingsmiddelen: 1.200mg vitamine B1, 1.550 mg vitamine B2, 900mg vitamine B3, 1.500mg vitamine B6, 400mg vitamine C, 2mg vitamine B12, BHT (E321) 320mg, ethoxyquine (E324) 100mg, propylgallaat (E310) 100mg.


Gebruiksaanwijzingen:


Voedingsadvies: Per wedstrijd / per dag wordt aangeraden: 1 tube in de wangzak van het paard toe te dienen. De dosering kan via de ring individueel ingesteld worden. Maximale dosering: 3 tubes per paard en dag.


Artikelnr.: 331686

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: