Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !*
Bespaar nu

Sectolin Sanconil, 1kg

Artikelnr.: 300647

€ 59,95
(Prijs is inclusief BTW)
Sectolin Sanconil, 1kg
Selecteer maat Maattabel
Maattabel
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Sectolin Sanconil, 1kg
Beschrijving

Beschrijving

Supervitamine voor de spieropbouw.


Aanvullend diervoerder voor paarden. Sanconil is een zuiver natuurlijk, puur plantaardig en hoogwaardig aanvullend diervoeder dat de spieropbouw ondersteunt op basis van natuurlijk gekweekte en zorgvuldig geselecteerde zoetwateralgen. Sanconil bevat van nature een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten zoals: omega-3 vetzuren, 21 aminozuren in een unieke samenstelling, antioxidanten, mineralen en carotenoïden. Sanconil met micro-algen, luzerne en een frisse appelsmaak wordt aangeboden in een voor paarden herkenbaar minipelletbrokje.Sanconil bevat een unieke mix van 2 soorten microalgen: de blauwgroene alg Spirulina en de groene alg Chlorella. Beide soorten staan al langer bekend vanwege de gunstige effecten die ze kunnen hebben op weerstand en herstel van sportpaarden. Luzerne wordt in de paardenvoeding al langer gebruikt vanwege de gunstige werking op de opbouw van spieren, botten en gewrichten. Sanconil is geen doping en geeft daardoor geen positieve uitslag.


Technische omschrijving:


Ingrediënten: zoetwateralgen (40%, mix van Spirulina en Chlorella), luzernemeel, sucrose, fructose, soja-olie, appelaroma.Analytische bestanddelen: ruw eiwit: 28,7%, ruwe celstof 7,7%, ruw vet 5,3% (waarvan 13% omega-3 vetzuren), ruwe as 4,6%.


Gebruiksaanwijzingen:


Sanconil kan rechtstreeks aan het paard gevoerd worden in de aanbevolen dosering voor volwassen paarden: 50 gram per dag (2 maatbekers), voor kleine paarden en pony’s 25 gram per dag (1 maatbeker). Sanconil heeft het meeste effect indien het tenminste 4 weken lang elke dag aan het paard wordt verstrekt. Het gestel en uithoudingsvermogen van uw paard zullen na 2-4 weken verbeteren, afhankelijk van de basisconditie van uw paard. Het effect van Sanconil is te zien aan soepelheid in beweging, motivatie, conditie, glanzende vacht, spieropbouw (met name achterhand, lendenen, rug en nek) en welbevinden van uw paard. Een afgestreken maatbeker is ca. 25 gram, deze maatbeker is toegevoegd.BEWAREN:Op een koele droge plaats bewaren en de pot goed afsluiten.


Gemiddelde beoordeling
4.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.