« Terug / Paard / Paardendekens / Therapie dekens

Veredus Magnetik Deken

€ 479,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 2 )
Beste Prijs
Beste Prijs
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Black
Black Veredus Magnetik Deken
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

GEEN DOPING - NIET INVASIEF WAT IS MAGNEETTHERAPIE?Magneettherapie is een medische methode die verschillende aandoeningen bij mens en dier behandelt met behulp van magnetische velden. De magnetische velden helpen en verzorgen de microcirculatie van bloed en lymfe, de verandering en gebruik van voedingsstoffen door de cellen, het natuurlijke biologische afweersysteem en de afbraak van afvalstoffen. Daarnaast hebben de magnetische velden een gunstige werking bij ontstekingen die worden gevolgd door pijn. De gunstige werking komt door de vermindering van de ontsteking, en tegelijkertijd een pijnstillende werking op de vezels van het zenuwstelsel. De van ademend microporeus materiaal Magnetik Deken is voorzien van 32 neodymium magneten die elk een kracht van 2400 Gauss ontwikkelen. De magneten worden verdeeld naar de lendenen, rug en schouders. De Magnetik Deken is voor gebruik los, of onder een winterdeken.

Eigenschappen:

  • Vermindert pijn en zwelling
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Versnelt het afbreken van giftige stoffen
  • Versnelt het regeneratieproces
  • Bereid spieren en pezen voor op de inspanning

Technische omschrijving:

NO DOPING – NOT INVASIVE WHAT IS MAGNETOTHERAPY Magnetotherapy is a medical method that treats several pathologies in man and animals, exploiting magnetic fields.The magnetic fields favour and facilitate lymphatic and blood microcirculation, the change and use of nutrient substances by the cells, the natural biological defence system and the elimination of metabolic waste matter.Moreover, the magnetic fields provide significant benefits in all inflammatory processes which are often accompanied by pain. The benefit is obtained through a reduction of the inflammatory process and, at the same time, an analgetic action with respect to the tissue nerve fibres.

Artikelnr.: 24865

Lees recensies:

Kleur: