« Terug / Paard / Been- & Hoefbescherming / Beenbescherming / Transport- & Stalbeschermers

Back on Track Back on Track Royal Deluxe quick wrap stalbandages (2st)

€ 119,90
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Kleur: Black
Black Back on Track Royal Deluxe quick wrap stalbandages (2st)
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Royal Quick Wraps Deluxe - de meest zachte en snelle stalbandages voor paarden! De quick wraps zijn altijd een favoriet van onze klanten geweest. Het binnenkussen is voorzien van onze bekende Welltex®-technologie, die de bloedsomloop kan helpen stimuleren door middel van infraroodenergie. Het effect kan helpen het ongemak te verlichten bij paarden die problemen hebben met ligamenten, pezen en gewrichten. Klanten gebruiken de Quick Wraps vaak ter voorkoming of herstel van blessures zoals artrose, ontsteking en zwelling Nu lanceert Back on Track een nieuw en bijgewerkt deluxe model van dit klassieke product. De bandages bestaan uit twee delen, een duurzame en stevige buitenkant en een dik binnenkussen met Welltex®-technologie. Het Royal Deluxe model is anatomisch gevormd voor het best mogelijke comfort en pasvorm. Ze zijn bovenaan licht gevormd om de druk op de pees te minimaliseren en het paard meer bewegingsvrijheid te geven. De pad heeft een versterkte en waterafstotende stof aan de onderkant naar de hoef toe. Quick wraps zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, een uitstekend alternatief voor het bandageren van de benen. Vier sterke haak- en klittenbandsluitingen zorgen voor een individuele en veilige pasvorm, zowel in de stal als op reis. De buitenkant en de onderlegger zijn met klittenband aan elkaar bevestigd, wat het wassen en drogen vergemakkelijkt.

Eigenschappen:

  • Welltex® technologie
  • Anatomische pasvorm op maat
  • Duurzame & sterke klittenbandsluiting
  • Versterkte en waterafstotende zoom

Technische omschrijving:

Voering: 100% Polypropeleen met keramiek; Vulling: 100% Polyester; Buitenkant: 100% Neopreen. Maten: S 35x40cm, M 40x40cm, L 45x40cm, XL 50x45cm.

Wasvoorschriften:

Machinewasbaar max. 40 graden, zacht centrifugeren.  Niet bleken, niet in de droger, niet strijken, niet chemisch reinigen. Geen wasverzachter gebruiken.

Artikelnr.: 342183

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: