Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: CYBER-WEEK
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Uitmesten

Uitmesten

Hooivorken en stalbezems in kleuren met goede grip maken de dagelijkse klus van de box uitmesten minder vervelend met de juiste uitrusting van Horze.
7 items

Hooivorken en stalbezems zijn nodig om je erf netjes en schoon te houden.

Het uitmesten van de stallen is een noodzakelijk dagelijkse taak, dus waarom het niet zo makkelijk en snel als mogelijk maken. De gereedschappen die Horze aanbiedt maken het volbrengen van deze taak minder zwaar. Hooivorken zijn ontworpen stro te pakken, en hebben comfortabele handvatten, zodat je de box van je paard kan schoonmaken. De tanden zijn ontworpen om mest weg te pakken terwijl het droge stro er doorheen gaat. Vervangende handvatten met uitschuifmogelijkheid en nieuwe plastic koppen zorgen ervoor dat je je favoriete hooivork kunt behouden, en alleen de onderdelen hoeft te vervangen die na jarenlang gebruik versleten zijn. Het lichtgewicht model van de hooivorken is precies zo ontworpen dat het de juiste lengte heeft voor gemakkelijk uitmesten en schoonmaken. De handvatten zijn niet te lang. Sommige handvatten zijn te kort, en leiden tot rugpijn. Dit speciale ontwerp van hoge kwaliteit hooivorken zorgt voor gemak, ongeacht hoeveel boxen je moet schoonmaken.

Stalbezems maken het schoonmaken van je stal een koud kunstje.

Het schoonmaken na een drukte van belang in elke stal vereist een stevige bezem, en de opties van Horze maken deze taak eenvoudig. Houdt paden en opritten schoon met bezems ontworpen voor de stoep en andere harde oppervlakken. Vervang een versleten borstelkop op een standaard stal duwbezem met een variant met harde borstel, wat het schoonmaken van zaagsel, vuil, modder, hooi en stof gemakkelijk maakt. Houdt altijd een extra bezem bij de hand in de trailer om je ruimte schoon te houden, waar je ook gaat. Een kleinere bezem is zeer geschikt voor reizen, en helpt je om de trailer schoon te houden, of om de box op de wedstrijdplek na afloop van de wedstrijd uit te vegen. Horze heeft alles wat je nodig hebt om je omgeving schoon en fris te houden.

Koop Uitmesten op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Uitmesten nu via horze.nl!