Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Vachtglans

Paardenvacht glansproducten geven glans en laten het lichaam van je paard glanzend voorafgaand de show, of voor dagelijks gebruik. Paarden vachtglans geven hem een strakke, glanzende look en maken de dagelijkse poetsbeurt een fluitje van een cent.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
37 items

Paardenvacht glans laat de vacht van je paard glanzen in het zonlicht.

Het toevoegen van een natuurlijke glans aan de vacht van je paard laat hem er gezond en schoon uitzien, en geeft hem wat extra uitstraling tijdens je ronde in de wedstrijdring. Een natuurlijke vachtglans met citroengrasolie geeft glans aan de vacht zonder deze plakkerig of stijf te maken. Het gebruikt van een zachte, natuurlijke toevoeging als deze ontneemt niet aan de verschijning van je paard door stof aan te trekken, en laat zijn vacht er glinsterend schoon uitzien.

Paardenvacht glans laat je paard glanzen zonder een vettig of plakkerig gevoel.

Vachtglans voor paard is ideaal om de poetstijd te halveren. Het gebruiken van een natuurlijk glansmiddel is de perfecte manier om een felle, glanzende, strakke look te creëren zonder vuil en stof aan te trekken. Een zachte, glanzende, glinsterende vacht in de wedstrijdring is een must, maar het verkrijgen ervan hoeft niet arbeidsintensief te zijn. Het gebruiken van een glansmiddel met vachtverzachter zorgen ervoor dat de manen en staart klitvrij zijn en er luxueus uitzien. De natuurlijke glans van veel vachtglans middelen van Horze laten je paard er altijd schoon uitzien en voelen in de wedstrijdring.