Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Veiligheid/Reflectie

Veiligheidsvesten voor honden maken je huisdier zichtbaar in het donker, tijdens avondwandelingen of als hij gezien moet worden. Reflecterende vesten voor honden zijn een must-have artikel voor de veiligheid in het donker.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
12 items

Veiligheidsvesten voor honden zijn ideaal voor wandelingen op de late avond in het donker.

Hondenveiligheidsvesten zijn ontworpen om je huisdier zichtbaar te laten zijn bij weinig licht. Het gebruikte glanzende materiaal reflecteert licht van aankomend verkeer of straatverlichting, en houdt jou en je huisdier veilig tijdens de nacht. De reflecterende strepen worden opgemerkt door de bestuurders en anderen op de weg, zodat je altijd zichtbaar blijft, ongeacht de hoeveelheid licht. Het ontwerp van onze hondenveiligheidsvesten geeft genoeg bewegingsvrijheid en verstoord niet de nachtelijke ronde van je hond.

Hondenveiligheidsvesten zijn een must have veiligheidsproduct voor wandelen 's avonds.

Wees zichtbaar tijdens het uitlaten van je pup 's avonds of in de vroege ochtend, met een reflecterend hondenvest van Horze. De felle, reflecterende strepen op het vest maken aankomend verkeer en andere voetgangers attent op jouw aanwezigheid. Het ontwerp van het reflecterende hondenvest belemmert niet de bewegingsvrijheid, en laat hem ravotten en rennen zoals hij gewend is.