Tot wel 20% korting op je bestelling
Veredus
Veredus

Veredus

Veredus werd in 1989 opgericht in één van de meest dynamische industriegebieden van Italië. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op tradities in combinatie met modern onderzoek en kennis. Ruiters over de hele wereld roemen de Veredus Bio Care producten vanwege hun hoge kwaliteit en efficiëntie. Sinds de jaren negentig ontwikkelt Veredus beenbescherming voor paarden. Ze zijn gepassioneerd om sportpaarden op een innovatieve manier te beschermen. Veredus beenbeschermers zijn uniek door hun geavanceerde technologie, de modernste grondstoffen, precisie en aandacht voor detail.

78 items
Koop Veredus op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Topprestaties vragen om ultieme bescherming

Sinds de jaren '90 staat het merk Veredus bij topruiters over de hele wereld bekend om zijn hoogwaardige producten voor de bescherming van gevoelige paardenbenen. De peesbeschermers, strijklappen, kogelbeschermersspringschoenen en alle andere moddellen Veredus beenbeschermers zijn razend populair bij ruiters van alle disciplines. De basis van het succes wordt gevormd door zorgvuldig geselecteerde grondstoffen welke met behulp van de modernste technologie worden verwerkt. De aandacht voor detail als het gaat om functionaliteit en design zijn de kers op de taart van het merk. Kenmerkend voor Veredus is ook de nauwe samenwerking met topruiters die betrokken zijn bij de ontwerp- en testfase van de producten. Dit garandeert dat Veredus producten doen wat ze beloven. Vandaag de dag is Veredus 's werelds leidende merk als het gaat om high-end ruitersportartikelen voor paard en ruiter. 

Aandacht voor details

"Made in Italy" staat al sinds de jaren 60 voor topkwaliteit en stijl. En dit is ook precies waar Veredus voor staat in zijn producten: de hoogste kwaliteit gecombineerd met het modernste design voor topprestaties in de paardensport. De aandacht voor detail blijkt niet alleen uit de kleine details, zoals de geperforeerde neoprenen voering of de anatomische vorm, maar ook uit het grote geheel. Naast de "Save the Sheep" collectie, waarvoor uitsluitend synthetisch bont wordt gebruikt, heeft Veredus ook andere innovatieve en unieke producten zoals de Magnetik collectie en Kevlar© collectie van Veredus. Deze laatste worden gekenmerkt door de bijzonder slagvaste, oersterke maar super lichte Kevlar® vezel. De Magnetik collectie helpt de bloedsomloop te stimuleren door zijn therapeutische werking door middel van magneten en ondersteunen je paard bij het herstel van zware inspanning of na een blessure. Naast peesbeschermers, strijklappen, kogelbeschermers, pijpkousen, springschoenen, zadeldekjes, rijlaarzen en chaps heeft het merk ook een eigen lijn verzorgingsproducten ontwikkeld onder de naam Biocare.

Veredus "Save the Sheep" producten

De "Save the Sheep" collectie biedt maximale bescherming en comfort zonder dierlijke producten.  Het synthetische bont is niet alleen super comfortabel en zacht aan het paardenbeen, maar zorgt ook voor een optimale warmteafvoer. Bovendien blijft zand minder makkelijk kleven in de synthetische vezels wat de kans op schuurplekken minimaliseert. Alsof dat nog niet genoeg is, is het materiaal ook veel gemakkelijker te onderhouden dan echt bont en droogt sneller. Dankzij de materialen en de gekozen productiemethode behouden de "Save the Sheep" producten niet alleen hun uiterlijk, maar hebben zij ook een uitstekende duurzaamheid