« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / EHBO producten voor paarden / Verkoelingsgel & Verwarmingsgel

Trikem Trikem Cooling Gel 250 ml

€ 6,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 27,96 / l)
( 2 )
Bespaar tot 50% op voorjaars- en zomeritems
+ Extra 17% korting op Horze & B Vertigo
+ Extra 9% korting op andere merken
Kopieer code: SUMMER-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 15.07.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Cooling Gel 250 ml
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Koelende gel Vermindert herstelperiode na zware training. De koelende gel beperkt bloeding van kleine breuken in de spieren na zware training of blessure. In te wrijven of te masseren op de getroffen plek. Breed toegepast in elite sport, trainingen, door fysiotherapeuten, masseurs en voor dagelijkse verzorging van paardenbenen en na ingespannen sessies. Vermindert herstelperiode. Alleen aanbrengen op niet geblesseerde huid. GebruikRADITAL Cooling gel is bedoeld voor dagelijkse verzorging na zware training en alleen om kleine bloedingen in het buitenste weefsel te verminderen. Cooling gel is uitgebreid getest met goede resultaten voor de verzorging van de benen van het paard. Masseer naar de gewenste plek toe direct na zware inspanning of schade. Mag alleen in contact komen met gezonde huid.

Technische omschrijving:

Dosering: RADITAL Cooling gel wordt normaalgesproken overvloedig aangebracht en kan ook met intervallen van 30 minuten worden aangebracht voor een langer koelend effect.INGREDIËNTEN:Menthol.Eucalyptus.Ethanol.Carbomeer.Propyleen.Water.

Artikelnr.: 25069

Lees recensies:

Kleur: