Cooling Gel 250 ml

€ 8,60
Prijs is inclusief BTW
0 l (€ 34,40 / l)
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 3 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Koelende gel Vermindert herstelperiode na zware training. De koelende gel beperkt bloeding van kleine breuken in de spieren na zware training of blessure. In te wrijven of te masseren op de getroffen plek. Breed toegepast in elite sport, trainingen, door fysiotherapeuten, masseurs en voor dagelijkse verzorging van paardenbenen en na ingespannen sessies. Vermindert herstelperiode. Alleen aanbrengen op niet geblesseerde huid. GebruikRADITAL Cooling gel is bedoeld voor dagelijkse verzorging na zware training en alleen om kleine bloedingen in het buitenste weefsel te verminderen. Cooling gel is uitgebreid getest met goede resultaten voor de verzorging van de benen van het paard. Masseer naar de gewenste plek toe direct na zware inspanning of schade. Mag alleen in contact komen met gezonde huid.


Technische omschrijving:


Dosering: RADITAL Cooling gel wordt normaalgesproken overvloedig aangebracht en kan ook met intervallen van 30 minuten worden aangebracht voor een langer koelend effect.INGREDIËNTEN:Menthol.Eucalyptus.Ethanol.Carbomeer.Propyleen.Water.


Gebruiksaanwijzingen:


Gebruik: RADITAL Cooling gel is bedoeld voor dagelijkse verzorging na zware training en alleen om kleine bloedingen in het buitenste weefsel te verminderen. Cooling gel is uitgebreid getest met goede resultaten voor de verzorging van de benen van het paard. Masseer naar de gewenste plek toe direct na zware inspanning of schade. Mag alleen in contact komen met gezonde huid.


Artikelnr.: 25069

Lees recensies: