« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / EHBO producten voor paarden / Verkoelingsgel & Verwarmingsgel

Trikem Trikem Warming Ointment, 250ml

€ 22,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 91,96 / l)
( 1 )
Bespaar 22% EXTRA op het merk Horze & B Vertigo! + Bespaar 12% op bijna alle andere merken
Kopieer code: SUMMER2024
€ 100,- is het minimum bestelbedrag. De merken in de Brands in Focus Sale zijn uitgesloten: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 17.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Warming Ointment, 250ml
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Warmende zalf Heilzame warmte voor zere spieren en pezen RADITAL warmende zalf is een warmende zalf met een uitgebalanceerde mix van essentiële oliën. Zeer gewaardeerd voor langdurige hitte die pijn bij spieren en pezen verzacht. Heeft dezelfde basisformule als RADITAL Liniment, maar in een gemakkelijke zalf met een zwakke, prettige geur van kaneel en kruidnagels. Liniment zalf is al duizenden jaren in gebruik voor verlichting van pijn in spieren, pezen en gewrichten. RADITAL warmende zalf wordt breed toegepast in elite sport, trainingen, door masseurs en fysiotherapeuten en in ouderenzorg. Bij dieren wordt het vaak gebruikt voor plaatselijke pijn, gezwollen pezen van paard of hond, danwel de dijen of rug. Heeft een goed effect op tijdelijke zwellingen en al dan niet bij de pezen.

Technische omschrijving:

Dosering: De hoeveelheid benodigde hittezalf is individueel zeer verschillend. Breng met zorg aan, verhoog de hoeveelheid voor een sterker effect. De warmte komt na ongeveer 5 minuten.INGREDIËNTEN:Vaseline.Paraffine olie.Kamfer.Kajapoetolie.Menthol.Eucalyptusolie.Kaneelolie.Pepermuntolie.Kruidnagelolie.

Artikelnr.: 25056

Lees recensies:

Kleur: