Warming Ointment, 250ml

€ 29,90
Prijs is inclusief BTW
0 l (€ 119,60 / l)
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 3 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Warmende zalf Heilzame warmte voor zere spieren en pezen RADITAL warmende zalf is een warmende zalf met een uitgebalanceerde mix van essentiële oliën. Zeer gewaardeerd voor langdurige hitte die pijn bij spieren en pezen verzacht. Heeft dezelfde basisformule als RADITAL Liniment, maar in een gemakkelijke zalf met een zwakke, prettige geur van kaneel en kruidnagels. Liniment zalf is al duizenden jaren in gebruik voor verlichting van pijn in spieren, pezen en gewrichten. RADITAL warmende zalf wordt breed toegepast in elite sport, trainingen, door masseurs en fysiotherapeuten en in ouderenzorg. Bij dieren wordt het vaak gebruikt voor plaatselijke pijn, gezwollen pezen van paard of hond, danwel de dijen of rug. Heeft een goed effect op tijdelijke zwellingen en al dan niet bij de pezen.


Technische omschrijving:


Dosering: De hoeveelheid benodigde hittezalf is individueel zeer verschillend. Breng met zorg aan, verhoog de hoeveelheid voor een sterker effect. De warmte komt na ongeveer 5 minuten.INGREDIËNTEN:Vaseline.Paraffine olie.Kamfer.Kajapoetolie.Menthol.Eucalyptusolie.Kaneelolie.Pepermuntolie.Kruidnagelolie.


Gebruiksaanwijzingen:


Gebruik: Wrijf lichtjes over de pijnlijke plek. Mag alleen in contact komen met gezonde huid. Wees voorzichtig bij bandageren.


Artikelnr.: 25056

Lees recensies: