Bespaar 10% op je hele bestelling *
Gebruik de code: MIDWEEK
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Verzorging

Verzorging

Verzorgingsbenodigdheden voor honden houden je huisdier schoon en zonder klitten. Verzorgingsartikelen als borstels, kammen en dergelijke maken je werk een stuk makkelijker.
51 items

Verzorgingsartikelen voor honden zijn essentieel om je huisdier schoon en gezond te houden.

Hondenverzorgingsartikelen van Horze zijn onder andere borstels en kammen voor een zachte, luxueuze vacht en het verspreiden van de natuurlijke oliën. Houdt klitten weg met kammen voor manen en haren, verkrijgbaar in zacht plastic, rubber of metaal. Stevig borstelen en dagelijkse verzorging houdt vuil en troep uit de huid van je huisdier, en bespaart je een trip naar de hondenkapper.

Verzorgingsartikelen voor honden helpen bij de dagelijkse verzorging en baden.

Hondenverzorgingsartikelen zoals shampoos, conditioners en ontklitters helpen bij de verzorgingsroutine om je huisdier schoon en gezond te houden. De beschikbare natuurlijke producten zijn aangenaam met frisse geuren, en bevatten geen agressieve chemicaliën. Regelmatig verzorgen en baden is een goede manier om prijzige bezoeken aan de hondenkapper te voorkomen, en houden je huisdier gezond. Was modder en andere geuren met gemak weg met de vele alternatieven van Horze.