Bespaar €20 op alle bestellingen boven de €100! Gebruik de code: HZXMAS Bespaar nu

×

Verzorgingsproducten voor ruiters

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Kniebraces en rugbraces bieden steun om zo goed mogelijk paard te rijden tijdens het herstel van een blessure, of om chronische pijn te verzachten. Ondersteun je rug en knieën met steun van Horze, voor de actieve ruiter.

22 items

Kniebraces kunnen nuttig zijn voor de actieve ruiter.

Geef wat steun aan je knieën om pijn te verlichten, en flexibiliteit en bewegingsvrijheid tijdens het paardrijden te verbeteren. Kniebraces bieden wat extra veiligheid voor ruiters in het zadel die herstellen van een blessure, of die een beetje extra steun nodig hebben. Verzorg een pijnlijke knie of voorkom verdere blessure tijdens het paardrijden met zachte elastische steun van neopreen. De ademende stof is ideaal voor paardrijden, in alle weersomstandigheden.

Rugbraces kunnen de actieve ruiter in het zadel ondersteunen.

Ruiters in alle disciplines kunnen soms baat hebben bij extra steun, en een rugbrace van Horze is daar de oplossing voor. Of je nu herstelt van een blessure, of pijn wilt voorkomen, een rugbrace kan de oplossing zijn voor jouw paardrijcomfort. Rugbraces kunnen, wanneer zorgvuldig gebruikt, helpen bij je veiligheid en comfort in het zadel. Rugbraces moeten goed passen en je bewegingsvrijheid of flexibiliteit niet beperken, zodat je veilig kunt paardrijden. Ademende materialen en voldoende rekbaarheid zorgen voor nuttige, discrete steun.

Lees meer