Black Week - Bespaar tot wel 50%!
Bespaar nu
Vliegenbescherming

Vliegenbescherming

Vliegenmaskers voor paarden houden vervelende insecten weg van zijn gevoelige gezicht. Vliegendekens voor paarden zijn gemaakt voor comfort en om insecten weg te houden tijdens grazen of in de stal.
197 items

Vliegenmaskers voor paarden zijn de beste bescherming tegen de het ergste ongedierte van de zomer.

Voorzie je paard van een beschermend vliegenmasker tijdens buitenverblijf, en zie hem genieten tijdens het vredig grazen. Vliegenmaskers zijn ontworpen met gaas bij het gezicht, zodat het paard kan zien zonder de schittering van de zon. Deze bescherming werkt als een barrière om vliegen en andere insecten die je grazende paard willen lastig vallen, tegen te houden en infecties te voorkomen. Sommige vliegenmaskers voor paarden hebben bedekking voor de oren, terwijl anderen voorzien zijn van gaten om de oren vrij te houden. Kies een vliegenfranje voor een lichte verlenging van de natuurlijk voorlok van je paard, of een extra neusbescherming voor maximale bedekking.

Vliegendekens voor paarden zijn gemaakt voor comfort en bescherming tegen ongedierte tijdens het grazen of in de stal.

Een beschermende vliegendeken is de ultieme bedekking voor bescherming in de zomer tegen bijtende vliegen en UV-stralen. Maak het grazen voor je paard vredig en plaagvrij met een volledig bedekkende deken met een hals en masker. Als volledige bedekking niet vereist is, probeer dan een eenvoudige deken om de insecten van zijn rug te houden. De eczeemdeken bedekt het grootste gedeelte van het lichaam van het paard, waaronder zijn gevoelige buik. Win de oorlog tegen vliegen met beschermende uitrusting van Horze.

Koop Vliegenbescherming op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Vliegenbescherming nu via horze.nl!