Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Vliegendekens

Vliegendekens en maskers bieden bescherming tegen bijtende vliegen en laten je paard in alle rust grazen zonder de frustratie van vervelende muggen en ongedierte.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Neck
Kenmerken
Kenmerken Wis alle
Jouw filters:
27 items

Vliegendekens zijn ideaal voor warm weer, wanneer vliegende insecten overlast bezorgen en afleiden en het comfort van je paard verstoren.

Vliegendekens zijn ontworpen om de gevoelige huid van je paard te beschermen tegen bijtende vliegen. Het beschermende gaas van een vliegendeken laat de lucht doorstromen terwijl de vacht en lichaam beschermd worden tegen beten. De ideale vliegendeken houdt je paard koel en ontmoedigen vervelende insecten om op hem te landen. Hoe minder afleiding je paard heeft tijdens het grazen of wachten voor de wedstrijd, hoe blijer hij is. Gebruik binnen ook een vliegendeken voor extra bescherming tegen vervelende stalvliegen. Horze heeft zelfs een vliegendeken met een combinatie regendeken voor bescherming tegen insecten en regen in één gemakkelijke deken.

Doe een vliegenmasker om het hoofd van je paard tijdens ritten in warm weer en bescherm zijn ogen tegen ongedierte.

Vliegenmaskers zijn een gemakkelijke manier om je paard zonder extra vliegenspray te beschermen tegen insecten. Kies een masker dat zijn ogen oren of zelfs zijn muil bedekt en bescherm hem tegen de frustraties van hoofdschudden en de kans op ziektes en pijnlijke beten. Vliegenmaskers kunnen ook de gevoelige ogen van je paard beschermen tegen de schittering van de zon voor comfortabeler buitenleven. Sommige vliegenmaskers hebben bedekkingen voor de oren terwijl anderen vooral bedoeld zijn om de ogen te beschermen. Een vliegennetje met franjes is een goede keuze als en volledig masker niet nodig is, en een beetje stof is precies genoeg om je paard te helpen de vliegen weg te zwiepen. Welk type masker je ook kiest, combineer het met een vliegendeken of draag het los om te voorzien in de behoeften van je paard.