Bespaar 15% op je gehele bestelling *
Gebruik de code: WINTER-SALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Voederen & Drinken

Voederen & Drinken

Voederbakken voor paarden zijn belangrijk om schoon te houden, en voor elk paard afzonderlijk te hebben voor optimale gezondheid. Drinkbakken bieden fris, schoon water voor dorstige dieren.
37 items

Voederbakken voor paarden houden het graan van de grond, en maken je paard blij.

Een goed geplaatste paardenvoerbak is een schoon, veilig middel om je paard zijn dagelijkse porties te voederen. De opties van Horze zijn eenvoudig te reinigen, en bieden een natuurlijke methode voor dagelijks voederen. Stevige, robuuste plastic voerbakken zijn ideaal voor graan en supplementen. Verplaatsbare alternatieven zoals over-de-rand hangbakken zijn ideaal voor voederen in de wei. Een eenvoudige plastic gemonteerde voederbak is eenvoudig in gebruik en bevat voldoende voer en genoeg ruimte voor je paard om te eten. Hooinetten en rekken houden hooi van de grond, en gemakkelijk binnen bereik. De solide constructie biedt een veilig alternatief voor voederen op de vloer, en voorkomt dat je paard vuil en afval inslikt tijdens het grazen. Hooinetten zijn ook een slimme keuze in de trailer, en maken het gemakkelijk om hooi te vervoeren tijdens het reizen.

Voorzie je paard van water met emmers en waterbakken voor elke behoefte.

Waterbakken voor paarden dient water gemakkelijk automatisch toe. Een stroom van schoon water laat je paard drinken wanneer hij maar wil, maar laat je niet de waterinname monitoren. Een eenvoudige stevige plastic wateremmer is een traditionele optie als je precies wilt weten hoeveel je paard drinkt. Een stal kan nooit genoeg emmers hebben, en Horze heeft kleuren en varianten die aan je wensen voldoen. Het solide sterke plastic is ideaal voor winterkou of zomerhitte, en buigt of breekt niet. Een standaard afgeplatte emmer bevat 5 gallon (19 liter) schoon, helder drinkwater om je paard tevreden te stellen. De plastic constructie is eenvoudig schoon te maken, en hangt gemakkelijk in de stal met een enkele haak.

Koop Voederen & Drinken op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Voederen & Drinken nu via horze.nl!