Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Voedertoebehoren voor katten

Kattenvoerbakken zijn een handige manier om de maaltijden persoonlijk te maken en de schotels apart te houden van de rest van de familie. Kattenvoerbakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen voor wat aankleding van de eetruimte van je kat.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
16 items

Katten voerbakken bieden een gerecht voor tijdens de maaltijden.

Katten voerbakken scheiden de gerechten van je kat van de rest van de familie en maken voedertijd simpel. Grijp naar zijn eigen kom en maak je nooit meer druk over het zoeken naar de juiste kom voor de volgende maaltijd van je kat. Kattenkommen speciaal ontworpen voor droog of vochtig kattenvoer worden nooit meer gemixt met je eigen eten. Geef een persoonlijke draai eraan om er voor te zorgen dat niemand de kom van je huisdier met andere kommen verward.

Katten voerbakken hebben de perfecte afmetingen voor de maaltijden van je kat, en zijn ontworpen om precies diep genoeg te zijn om het eten makkelijk te maken en te voorkomen dat er met het eten geknoeid wordt. Katten voerbakken zijn zorgvuldig vervaardigd om op een makkelijke manier je huisdier eten en drinken te geven. Houdt de maaltijden voor je kat gescheiden van je eigen eten en voorkom ziektekiemen en de kans dat je kommen verwisseld.