Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Vogels

Benodigdheden voor vogels en wildlife variëren van voederhouders tot speelgoed. Artikelen voor kuikens, wilde zangvogels of huisvogels zijn verkrijgbaar, waaronder kooien, roeden en andere accessoires.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
78 items

Vogelbenodigdheden van zaad tot zitstokken laten je zangvogel zingen.

Vogelbenodigdheden van Horze variëren van zaad tot zitstokken, speeltjes, kooien en meer. Een spiegel voorkomt dat een solo vogel eenzaam wordt, en zaadtraktaties bieden extra voedingsstoffen met een gelegenheidstraktatie.

Huisdier vogelbenodigdheden als vogelbadjes, zand bedekte zitstokken en kleurrijke speeltjes houden je huisdier de hele dag bezig en blij.

Geef genoeg zaad en water, en je vogel geniet van een gelukkig, gezond leven in zijn kooi. Huisdiervogels houden van schommels en fladderen van stok naar stok terwijl ze de wereld om hun heen in de gaten houden. Geef je vogel allerlei speeltjes en vermaak voor een lang, vrolijk en gezond leven.

Horze heeft ook benodigdheden en voer voor wilde vogels en kippen. Vind de accessoires en uitrusting die je nodig hebt, van voederbakken tot hokken bij Horze.