Bespaar tot 50% op veel producten
null
Wahl

Wahl

Sinds 1946 is Wahl GmbH een traditioneel bedrijf uit het Zwarte Woud met vele jaren ervaring in de productie van hoogwaardige kwaliteit scheermachines en tondeuses voor dierlijk haar en is het EMEA-hoofdkwartier van de Amerikaanse Wahl Clipper Cooperation (1919). Onder het merk Wahl Professional bieden Wahl GmbH en zusterbedrijf Lister Shearing Equipment Ltd. uit Groot-Brittannië een assortiment hoogwaardig assortiment scheermachines en tondeuses met kabel of accu welke geschikt zijn voor het gedeeltelijk en volledig scheren van paarden en om je paard perfect mee te toiletteren. Wahl scheermachines en tondeuses zijn de perfecte keuze voor veeleisende amateurs en professionals.

25 items
Koop Wahl op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Traditie, kwaliteit en precisie

Sinds 1946 is Wahl GmbH een traditioneel bedrijf uit het Zwarte Woud met vele jaren ervaring in de productie van hoogwaardige kwaliteit scheermachines en tondeuses voor dierlijk haar en is het EMEA-hoofdkwartier van de Amerikaanse Wahl Clipper Cooperation (1919). Onder het merk Wahl Professional bieden Wahl GmbH en zusterbedrijf Lister Shearing Equipment Ltd. uit Groot-Brittannië een assortiment hoogwaardig assortiment scheermachines en tondeuses met kabel of accu welke geschikt zijn voor het gedeeltelijk en volledig scheren van paarden en om je paard perfect mee te toiletteren. Wahl scheermachines en tondeuses zijn de perfecte keuze voor veeleisende amateurs en professionals.

Alle Wahl scheermachines en tondeuses voor het scheren en toiletteren worden in Duitsland ontwikkeld en naar meer dan 60 landen geëxporteerd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn al meer dan 70 jaar de pijlers van het succes van de onderneming. De messen zijn het hart van de scheermachine en tondeuses en beslissen over de perfectie en het netjes kunnen werken. Alle perfect geslepen roestvrijstalen messensets zijn "Made in Germany" en garanderen een extreem lange levensduur door de precieze dwarsslijping.

Een verzorgd paard met Wahl borstels en paardenshampoo

Daarnaast heeft Horze een ruime keuze verzorgingsproducten voor je paard in het assortiment. Wahl paardenborstels zijn van hoogwaardige kwaliteit maken het mogelijk je paard perfect te verzorgen. Wahl paardenshampoo is er in verschillende varianten en maken zwarte paarden nóg dieper zwart of witte paarden stralend wit.