Bespaar 15% op alle reflecterende artikelen!
Bespaar nu

Horze Enkelgebroken Appel Watertrens

Artikelnr.: 13155

€ 24,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
 • Gratis verzending boven € 69,-
 • Gratis retourneren
Horze Enkelgebroken Appel Watertrens
Beschrijving

Beschrijving

Met rubber beklede watertrens met appelsmaak die uitstekend is voor training of dressuur.


Een kwaliteitsbit van Horze dat milder is dan de algemeen gebruikte Engelse enkelgebroken trenzen. Een populair bit dat gemaakt is van een roestvrij stalen kern en een niet-toxisch, high tech plastic en hierdoor zacht, flexibel, vriendelijk en comfortabel is voor je paard. De unieke appelsmaak verhoogt de acceptatie van het bit voor zowel jonge als oudere paarden. Het stoort het verhemelte van je paard niet en bevordert relaxatie. Dit is een van meest populaire mondstukken voor dressuurwerk. Gemaakt van synthetisch rubber (appelsmaak/-geur) en een kern van roestvrij staal. Zoals de meeste Engelse trenzen is de primaire actie de trekkracht op de lagen van de mond. Het enkelgebroken mondstuk oefent een notenkraker effect uit wanneer het bit actief is, druk uitoefenend op de tong en het verhemelte.


Eigenschappen:


 • Bevordert relaxatie
 • Met appelsmaak voor een betere acceptatie
 • Een bit van synthetisch rubber is zachter in de mond dan gewone stalen trenzen
 • Gebruikt in alle disciplines
 • Ideaal voor jonge paarden of paarden die het bit niet willen accepteren
 • Flexibel en zacht
 • Niet-toxisch
 • Langdurig
 • Stoort het verhemelte niet

Technische omschrijving:


Details: Dikte: 23mm (9 1/16").Gemaakt van synthetisch rubber (appelsmaak/-geur) en een kern van roestvrij staal.*Bevat nikkel.
Dikte: 18 mm.


Wasvoorschriften:


Was het bit af na elke rit. Verwijder van het hoofdstel en week in heet water. Gebruik een smalle borstel om resten te verwijderen. Drogen met een schone doek.


Gebruiksaanwijzingen:


Hoe het werkt:Zoals de meeste Engelse trensbitten is de primaire actie om de hoeken van de mond te trekken. Het gebroken mondstuk zorgt voor een notenkrakereffect wanneer het bit in werking is, waarbij druk komt op de tong en bovenkant van de mond.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

0 Likes

Ik kocht het bit voor mijn 25-jarige ruin met Spat. De ziekte zorgt ervoor dat hij meestal met weggegooide nek loopt: - / Toen ik het bit met appelsmaak zag, legde ik al mijn hoop op dit bit, omdat mijn paard dol is op eten! :-D En toen had ik het bit gisteren voor het eerst erin en liep een beetje als een droom! Het feit dat het gebit smaak heeft, zocht hij altijd naar het gebit en ging geweldig door. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

0 Likes

Mijn merrie accepteerde het gebit onmiddellijk, maar de eerste keer waren er al scherpe randen gevormd. Helaas kan ik het bit niet aanbevelen, omdat het risico op letsel te groot is.

0 Likes

Geweldig gebit. Paard kauwt, geen beten of tekenen van slijtage, zit heel goed in de mond en is licht.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.