Weatherbeeta
Weatherbeeta

Weatherbeeta

6 items
Collegiate ComFiTec Patent Hoofdstel
Adviesprijs -30%

Collegiate

ComFiTec Patent Hoofdstel

€ 126,00
Adviesprijs: € 180,00
(2)
Collegiate ComFiTec Lamsvel Hoofdstel
Adviesprijs -15%

Collegiate

ComFiTec Lamsvel Hoofdstel

€ 157,25
Adviesprijs: € 185,00
(1)
Collegiate ComFiTec Crystal Hoofdstel
Adviesprijs -15%

Collegiate

ComFiTec Crystal Hoofdstel

€ 144,50
Adviesprijs: € 170,00
(5)
Collegiate Comfitec Training Vervangende Frontriem
Adviesprijs -15%

Collegiate

Comfitec Training Vervangende Frontriem

€ 24,64
Adviesprijs: € 28,99
Direct leverbaar
Collegiate ComFiTec Training Hoofdstel
Adviesprijs -15%

Collegiate

ComFiTec Training Hoofdstel

€ 127,50
Adviesprijs: € 150,00
(4)
Collegiate Comfitec Bakstukken
Adviesprijs -15%

Collegiate

Comfitec Bakstukken

€ 16,57
Adviesprijs: € 19,50
(1)
Koop Weatherbeeta op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

WeatherBeeta - voor ieder paard

Er is een WeatherBeeta deken voor de individuele behoeften van ieder paard. WeatherBeeta dekens zijn net zo uniek als jouw paard. De Repel Shell coating zorgt ervoor dat regendruppels van de deken afrollen en niet worden opgenomen. Sommige dekens hebben daarnaast ook een Teflon coating welke het makkelijker maakt droog vuil van de deken af te borstelen. Deze innovatieve technologieën zorgen ervoor dat WeatherBeeta dekens seizoenen lang meegaan terwijl ze er als nieuw uit blijven zien. Sommige paarden doen er alles aan om hun deken kapot te maken. Paarden die schuren langs bomen en hekken of elkaar achtervolgen kunnen veel eisen van een standaard winterdeken. WeatherBeeta dekens zijn er met verschillende buitenstoffen waaronder ballistic nylon. Ballistic nylon is extreem sterk en ook geschikt voor paarden die hun deken gemakkelijk stuk maken. De unieke technologie van WeatherBeeta stoffen zorgen ervoor dat ze goed ademen en warm zijn, maar tegelijkertijd ook stevig.

Voor paarden die deken proberen los te maken in plaats van deze te slopen zorgen de speciaal ontworpen sluitingen dat de deken toch op zijn plaats blijft. De sluitingen zijn namelijk voor mensen eenvoudig vast te pakken, maar paarden krijgen er lastig grip op. Zelfs de meest gewiekste Houdini zal een WeatherBeeta deken lastig open krijgen waardoor wordt voorkomen dat de deken los raakt of dat je paard verstrikt raakt bij een gedeeltelijk los gemaakte deken. De elastische bilriemen en kruissingels zorgen ervoor dat de deken niet gaat schuiven. Voorsluitingen met gespen, eenvoudige haken en extra klittenband voorkomen dat de voorkant open klapt en tocht en koude wind je paard laten afkoelen. WeatherBeeta paardendekens zijn verkrijgbaar zonder hals, met een vaste hals of met een afneembaar halsstuk. Als je op zoek bent naar een robuuste, warme en waterdichte deken voor je paard dan is een WeatherBeeta deken een verstandige keuze.

De WeatherBeeta ComfiTec dekenlijn bevat vier verschillende keuzes: ComFiTec Ultra is de ultieme keuze voor bescherming in de kou. De beste deken die WeatherBeeta ooit heeft gemaakt is de ComFiTec Premier, een superieure kwaliteit deken met een goede pasvorm die geschikt is voor de meeste paarden. De ComFiTec Plus is het betaalbare, maar duurzame alternatief in deze lijn. Tot slot bevat de ComFiTec Original deken alle klassieke eigenschappen van de WeatherBeeta deken tegen een prijs die binnen ieders budget valt.

Paardendekens laten paarden genieten van het buiten zijn bij alle weersomstandigheden. Weidegang is enorm belangrijk voor een gezond en gelukkig paard. Een goede bescherming tegen de elementen kan het verschil maken tussen een blij, comfortabel en warm paard en een triest en ellendig paard. Een paardendeken met een ademende, maar waterdichte buitenlaag is een must bij nat weer. WeatherBeeta dekens hebben een zachte polyester binnenstof om schuren te voorkomen en de vacht glad en gezond te houden. Vachten blijven glanzend en heel met de extra stof bij de schouders. Thinsulate isolatie zorgt voor comfortabele warmte. WeatherBeeta dekens staan bekend om hun fijne loopsplitten voor goede bewegingsvrijheid en comfort tijdens grazen of op de paddock. De grote staartflappen voorkomen tocht of inregenen. Paarden genieten van het rijden bij koud weer als ze worden beschermd tegen de kou met een WeatherBeeta uitrijdeken.

Ook in de zomer kan je vertrouwen op de producten van WeatherBeeta. Het assortiment bevat prachtige vliegendekens welke je paard beschermen tegen vliegen en andere vervelende insecten. WeatherBeeta zomerdekens hebben een geweldige pasvorm.

WeatherBeeta producten zijn ook verkrijgbaar voor honden. Je kan zelfs een hondendeken vinden die perfect matcht met de deken van je paard. Accessoires beenbeschermers, losse bilriemen en gespenzadeldekjes en andere ruitersportartikelen van WeatherBeeta zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met dezelfde hoge standaard als de WeatherBeeta weidedekens. Staldekens en zweetdekens van WeatherBeeta maken de garderobe van je paard compleet en zijn van dezelfde onberispelijke kwaliteit. Bijpassende transportbeschermers zorgen er niet alleen voor dat je je paard veilig kan vervoeren, maar geven ook een te gekke look. WeatherBeeta is een naam die je kan vertrouwen.

WeatherBeeta heeft er zo veel vertrouwen in dat je hun producten zult waarderen dat het beslag, de waterdichte eigenschappen en het ademend vermogen 3 jaar garantie hebben. Als één van deze eigenschappen binnen 3 jaar niet meer werkt vervangt of repareert WeatherBeeta het kosteloos voor je.

Als je denkt aan bescherming voor koud, guur of nat weer, denk aan WeatherBeeta. Versla de winterdepressie en wees niet bang voor lage temperaturen. Omarm ze!