Bespaar 20% op ALLE Mountain Horse producten *
Bespaar nu

Weatherbeeta

WeatherBeeta has been designing and manufacturing horse clothing around the world for over 35 years. Using only the most advanced design and materials, they have been setting the trends since the very beginning.

The brand new ComFiTec range is another milestone in developing horse gear that conforms to the principle of hugology – the perfect blend between science and love.

The revolutionary new ComFiTec turnout rugs are designed to conquer the elements. From materials to fastenings, every rug has been developed with comfort and fit in mind. Whatever the season throws at your horse, you can be sure their rug will hug them as snugly and lovingly as you do.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
133 items

Er is een Weatherbeeta deken voor de individuele behoeften van jouw paard.

Weatherbeeta dekens zijn net zo uniek als jouw paard. Het Repel Shell design is ontworpen met Teflon coating om deze superieure kwaliteit dekens bijna onverwoestbaar te maken. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat ze seizoenen lang meegaan terwijl ze er nieuw uit blijven zien. Sommige paarden doen er alles aan om hun deken kapot te maken, om er uit te komen. Paarden die schuren langs bomen en hekken, of elkaar achtervolgen kunnen veel eisen van een standaard winterdeken. Weatherbeeta dekens zijn als een harnas, en verdragen het ruwste gebruik. De unieke technologie van Weatherbeeta stoffen zorgen ervoor dat ze ademen en warm zijn, maar stevig om speelse trappen in het veld te overleven.

Als je paard zijn deken probeert te ontsnappen, in plaats van deze te slopen, dan houdt het speciale ontwerp met eenvoudig vast te maken gespen en sluitingen de deken op zijn plaats. Deze sluitingen zijn eenvoudig vast te pakken met mensenhanden, maar verschalken zelfs de meest gewiekste Houdini, en voorkomen dat dat de deken wegslipt of verstrikt raakt als je paard de deken probeert kwijt te raken. De gewatteerde, elastische beenriemen en kruissingels zorgen ervoor dat de deken niet draait. Voorsluitingen met gespen, eenvoudige haken en extra klittenbandhoezen voorkomen dat de deken open raakt, en tocht en koude wind je paard laten afkoelen. De meeste Weatherbeeta paardendekens zijn verkrijgbaar met extra halshoezen voor volledige bedekking in de winter. Als je op zoek bent naar een robuuste, warme, waterdichte deken voor de kou, dan is een Weatherbeeta deken een slimme keuze.

De ComfiTec dekenlijn bevat vier keuzes: ComFiTec Ultra is de ultieme keuze voor bescherming in de kou, en de beste deken die Weatherbeeta ooit heeft gemaakt; ComFiTec Premier is een superieure kwaliteit deken met een goede pasvorm die geschikt is voor de meeste paarden; ComFiTec Plus is het betaalbare, maar duurzame alternatief in deze lijn. Tot slot bevat de ComFiTec Original deken alle klassieke eigenschappen van de Weatherbeeta deken tegen een prijs die binnen ieders budget valt.

Paardendekens laat paarden genieten van het weer buiten, waar ze natuurlijk gezonder zijn, en goede bescherming tegen de elementen kan het verschil maken tussen een blij, warm paard en een triest, ellendig paard. Een paardendeken met een ademende, maar waterdichte buitenlaag is ideaal. De voering van Weatherbeeta dekens is een zachte polyester laag om schuren en haarverlies te voorkomen. Vachten blijven glanzend en glad met deze extra stof bij de schouders. Thinsulate isolatie zorgt voor compacte, comfortabele warmte. Weatherbeeta dekens staan bekend om hun lange splitten, grote staartflappen en openingen bij de heupen voor goede bewegingsvrijheid en comfort tijdens grazen of rondlopen in het veld. Paarden geniet van oefeningen bij koud weer als ze beschermd worden tegen de kou met een Weatherbeeta.

Weatherbeeta producten zijn ook beschikbaar voor honden, en je kunt een deken vinden voor je hond die matcht met die van je paard. Accessoires zoals schouderbeschermers (voor nog meer schoudervacht bescherming), beenbeschermers, vervangende riemen en gespen en zadeldekjes zijn andere artikelen van de Weatherbeeta collectie die gemaakt zijn van de zelfde hoge standaard materialen. Staldekens en showdekens van Weatherbeeta maken de garderobe van je paard compleet van hetzelfde onberispelijke vakmanschap en naam die je kunt vertrouwen.

Weatherbeeta heeft er zo veel vertrouwen in dat je deze producten zult waarderen, dat het beslag, waterdichte eigenschappen en ademend vermogen 3 jaar garantie hebben. Als één van deze eigenschappen binnen 3 jaar niet meer werken, vervangt of repareert Weatherbeeta het zonder kosten voor jou.

Als je denkt aan bescherming voor koud, guur of nat weer, denk aan Weatherbeeta. Versla de winterdepressie dit seizoen, en wees niet bang voor lage temperaturen. Omarm ze!