Wedstrijdblouses voor kinderen

Wedstrijdblouses voor kinderen

5 items
Harry's Horse Wedstrijdshirt Brighton, Junior

Harry's Horse Wedstrijdshirt Brighton, Junior

€ 24,99
(1)
Horze Nyra wedstrijdshirt, kids Horze Nyra wedstrijdshirt, kids

Horze Nyra wedstrijdshirt, kids

€ 24,99
Direct leverbaar
Lemieux Young Rider Belle Show Shirt Lemieux Young Rider Belle Show Shirt
Adviesprijs -7%

Lemieux Young Rider Belle Show Shirt

€ 48,99
Adviesprijs: € 52,45
Direct leverbaar
Horze Fia Kids Training/Show Shirt met Korte Mouwen Horze Fia Kids Training/Show Shirt met Korte Mouwen
Adviesprijs -60%

Horze Fia Kids Training/Show Shirt met Korte Mouwen

€ 15,99
Adviesprijs: € 39,95
Direct leverbaar
Horze Christel Geplooid Wedstrijdshirt, korte mouwen, kinderen Horze Christel Geplooid Wedstrijdshirt, korte mouwen, kinderen
Adviesprijs -17%

Horze Christel Geplooid Wedstrijdshirt, korte mouwen, kinderen

€ 24,99
Adviesprijs: € 29,99
(1)

Koop Wedstrijdblouses voor kinderen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Comfortabele wedstrijdshirts voor kinderen

Als je kind wedstrijden wil rijden is een goede wedstrijd outfit belangrijk. Naast paardrijlaarzen een wedstrijdbroek, wedstrijdjasje, witte paardrijhandschoenen en uiteraard een paardrijcap is een goed passend en comfortabel wedstrijdshirt voor je kind noodzakelijk. Als je kind zich prettig voelt tijdens het rijden van een dressuur proef, in een springparcours of cross zal het beter presteren en er meer van genieten. Horze heeft een ruime keuze wedstrijdshirts om de wedstrijd outfit van je kind helemaal compleet te maken. Het is belangrijk dat het wedstrijdshirt goed past en comfortabel zit. Het moet zijn gemaakt van een goed ademende en vochtabsorberende stof. Daarnaast moet het wedstrijdshirt, net als het wedstrijdjasje, een optimale bewegingsvrijheid geven en dus zijn gemaakt uit een licht elastische stof. Je kind kan nog zo'n goed passend en comfortabel wedstrijdjasje dragen, als het er een slecht zittend en weinig elastisch wedstrijdshirt onder draagt zal je kind alsnog worden belemmerd in de bewegingen of hinder ondervinden van een paardrijshirt dat schuift, schuurt of knelt. Laat dus niets aan het toeval over en zorg dat de hele wedstrijd outfit klopt zodat je kind kan genieten van zijn of haar moment in de wedstrijdring.

Wedstrijdshirts voor kinderen - praktisch en stijlvol

Wil je kind officiële wedstrijden rijden dan gelden er enkele kledingvoorschriften. Controleer dus altijd de reglementen of de wedstrijdkleding van jouw kind aan deze eisen voldoet. Een wedstrijdshirt moet meestal een witte boord hebben. Voor de dressuur is het aan te raden er een plastron met bijpassende plastronspeld of voor de jongens een stropdas bij te dragen. Horze heeft wedstrijdshirts afgewerkt met de mooiste details zoals glitters, strass steentjes, pipings, badges, kant en roezeltjes. De wedstrijdshirts voor de jongens hebben stoere accenten. Besteed aandacht aan details en zorg ervoor dat ook de pony van je kind door een ringetje te halen is. Onze verzorgingsproducten helpen je daarbij. Leg een chique wit zadeldekje onder het zadel; tijd om te shinen!

Wedstrijdshirts voor kinderen van de beste merken

Kies een wedstrijdshirt voor je kind uit onze eigen Horze collectie of mix en match met merken als Pikeur, Harcour of Cavalliera.