« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Zadelbontjes & Bont dekjes

Acavallo Acavallo Close Contact Memory Foam zadelonderlegger with sheepskin

€ 178,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Black/Black
Black/Black Acavallo Close Contact Memory Foam zadelonderlegger with sheepskin
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Acavallo close contact memory foam pad met schapenvacht combineert de schokabsorberende eigenschappen van memory foam met een rand van schapenvacht en een taps toelopende vorm die een nauw contact van de pad met de rug van het paard garandeert. De anatomische snit van de pad en de technische kenmerken van het traagschuim maken het mogelijk dat de pad zich aanpast en zich diep naar het silhouet van het paard vormt, waardoor ook de oppervlaktedruk over een groot oppervlak wordt verdeeld. Daarbij komt nog het vermogen om schokken te absorberen, trillingen te dempen en de lichaamstemperatuur van het paard te regelen. Ontworpen om onder alle stijlen en maten Engelse zadels te passen, ideaal te combineren met een schabrak of om alleen te gebruiken. De pad is bovendien gedeeltelijk bekleed met Acavallo schapenvacht, een natuurlijk materiaal dat geen allergieën veroorzaakt, zeer zacht en delicaat is, en perfect geschikt om schuren te voorkomen.

Wasvoorschriften:

Kan in de wasmachine op 30 graden, met de hand in een emmer met water en weinig wasmiddel. Gebruik geen agressief wasmiddel. Niet geschikt voor droger. Stel niet bloot aan directe hitte of sterk zonlicht. Op natuurlijke wijze laten drogen.

Artikelnr.: 342257

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: