Bespaar tot wel 60% op Horze, B Vertigo en meer! *
Bespaar nu

Zadeldekjes

Zadeldekjes zijn er in allerlei vormen, stoffen en kleuren, zodat er voor elke smaak, budget en discipline van de ruiter iets te vinden is. Kies klassiek rechthoekig gestikte zadeldekjes voor dressuur of veelzijdigheid of een Engels zadeldek die zich naar de contouren van je zadel vormt.

Jouw filters:
428 items

Zadeldekjes van Horze zijn verkrijgbaar in vormen, stijlen en kleuren die voldoen aan de wensen en smaak van iedere ruiter.

Een kleurrijk zadeldek is de perfecte manier om wat variatie en kleur te geven aan je look. Het rechthoekige ontwerp van zadeldekjes voor veelzijdigheid en dressuur is uitgevoerd in kleurenpatronen met contrasterende bies en rand die passen bij je stalkleuren. Kies een mooi gestikt dressuurzadeldek met een hoog uitgesneden schoft en vulling als demping en steun tijdens het paardrijden. Het veelzijdigheid design past goed bij springen en veelzijdigheidszadels om modieuze bescherming te bieden voor de rug. Golvende of geruite patronen op de ademende, vochtafvoerende stof bieden ventilatie en comfort en persoonlijke stijl. Horze zadeldekjes zijn eenvoudig als nieuw te houden door ze in de wasmachine te doen, en ze te laten drogen na dagelijks gebruik.

Engelse zadeldekjes zijn een must voor het actieve paard en de actieve ruiter.

Kies je favoriete kleuren, of een eenvoudig, klassiek wit zadeldek voor een comfortabele laag onder je zadel. Engelse zadeldekjes hebben singellussen en klittenbandbevestigingen bij de lussen om te voorkom dat je zadel verschuift tijdens het paardrijden. Voorzie van monogram of borduring om je favoriete zadeldekjes van Horze te personaliseren met stalnaam of je initialen of logo. Zadeldekjes zijn een goede cadeautip voor elke ruiter. Zorg ervoor dat je er meerdere hebt in je favoriete kleuren, om te delen met vrienden voor de afwisseling.