Bespaar 20% op ALLE Mountain Horse producten *
Bespaar nu

LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Artikelnr.: 314289

€ 134,95
(Prijs is inclusief BTW)
LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger
€ 134,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Koop samen
LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger
€ 134,95
LeMieux Luxury Close Contact Zadeldek
€ 63,95
LeMieux Pro-Sorb Lamswollen Zadelonderlegger

Beschrijving

Het Pro-Sorb Systeem biedt een unieke combinatie - al de voordelen van een luxueuze, lamswollen zadelonderlegger met de flexibiliteit om je zadel aan te passen en te balanceren voor je paard. Het is niet meer nodig om extra, verschuivende of moeilijk te plaatsen, gel- of schuimpads en ophogende pads te gebruiken. Pro-Sorb biedt je verschillende mogelijkheden in slechts één product.
De pads van geheugenschuim zijn makkelijk onder de lamswol te schuiven. Deze inlegelementen bedekken de belangrijkste, gewichtdragende gebieden en bieden bijkomende absorptie en demping.
Gebruik een ophogende pad vooraan of achteraan het zadel. 9 mm en 13 mm inlegelementen maken accuratere aanpassingen mogelijk.
Flexibiliteit om je aan te passen aan de veranderende vorm van je paard of aan verschillende zadels - in het bijzonder wanneer verschillende paarden hetzelfde zadel delen.
Het interessante, dunne design van de Pro-Sorb voorkomt verstoring van de pasvorm van het zadel ingeval enkel additionele vulling gewenst is. De natuurlijke luchtdoorlatendheid en vochtafvoering van lamswol in combinatie met de lichte schuimpads verzekeren minimale hitte- en transpiratie-opbouw. Wordt geleverd met een set van twee 13 mm insert pads, en een extra set van twee 9 mm pads.


Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (7)

Gemiddelde beoordeling

4.7
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!