« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Correctiepads

LeMieux LeMieux Pro-Sorb Zadelonderlegger

€ 89,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 11 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Brown
Brown LeMieux Pro-Sorb Zadelonderlegger
Maattabel
Size A B C D
M 45 cm 50 cm 26.5 cm 20 cm
L 47.5 cm 52.5 cm 26.5 cm 21 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Deze pads zorgen voor de perfecte afstelling van het zadel en voorkomen wrijving.

Het LeMieux sjabrak geeft de mogelijkheid om het zadel perfect af te stellen. Dankzij de individueel in te zetten pads kunnen kleine balansproblemen worden opgelost, omdat het sjabrak zowel als normaal dekje kan worden gebruikt, alsook als verhoging aan voor- of achterkant. Daarom is dit corrigerende dekje zeer veelzijdig. Kan flexibel worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens de ontwikkeling van het paard met veranderende spieren, of om één zadel bij verschillende paarden te kunnen gebruiken. Het garandeert niet alleen genoeg ruimte voor ruggengraat en schoft. Druk- en schaafplekken worden voorkomen.

Eigenschappen:

  • Varieert de pasvorm van het zadel
  • Veelzijdig gebruik aan voorkant, achterkant of volledig onder het zadel
  • Geschikt voor dressuur- en springzadels

Technische omschrijving:

Bevat een set van vier 13 mm inzet pads en een set van vier 9 mm pads.

Wasvoorschriften:

Geschikt voor de wasmachine tot 30 graden. Voor het wassen, zorg ervoor dat alle klittenbandsluitingen gesloten zijn. Gebruik een wastas indien mogelijk. Breng het pad in de juiste vorm na het wassen wanneer het nog vochtig is. Kan worden gestreken met milde warmte. Niet geschikt voor droger.

Artikelnr.: 313520

82% van de klanten geeft aan dat dit product normaal pasvorm heeft, 0% van de klanten geeft aan dat dit product klein pasvorm heeft
Klein
0
Normaal
9
Groot
2

Lees recensies:

Kleur: