Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Zalven & Kleien

Paarden kompresbehandelingen verminderen zwelling en ontsteking, en kunnen helpen bij het herstel van veel blessures. Paardenzalven stimuleren bloedsomloop en kunnen stress spannen verminderen na inspannende training.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
82 items

Kompresbehandelingen voor paard zijn gebaseerd op ingrediënten als klei om hitte en zwelling uit de benen van je paard te trekken.

De verzorging voor de sterke, maar gevoelige benen van je paard is de taak van iedere verantwoordelijke ruiter en paardeneigenaar. Als de benen van je paard goed zijn verzorgd, draagt hij je ver, en blijft hij tevreden en potig voor al je paardrijwensen. Het inwikkelen van de benen met een kompres na inspannende training, of als je paard herstelt van blessure is een gerichte aanpak om toekomstige kreupelheid te voorkomen, en het herstel na zware inspanning te versnellen. Klei helpt bij de verhoging van de bloedsomloop, terwijl het giftige stoffen eruit werkt en de spieren, pezen en structuur van de benen verstrakt. Je paard herstelt sneller na inspanning, en presteert beter met frisse, uitgeruste benen.

Linimenten voor paarden zijn uitstekend om de benen te ondersteunen na lange tochten en zware springsessies.

Het inwrijven van de vermoeide benen van je paard met een liniment speciaal ontworpen om de bloedsomloop te stimuleren zal hem rust geven en het herstel dat hij nodig heeft na inspanning. Linimenten zijn een goed alternatief om verwarmende of verkoelende werking te bieden op vermoeide benen. Wrijf stevig om hitte te stimuleren en bloedsomloop te verbeteren. Deze producten kunnen ook zonder wrijven worden aangebracht voor een verkoelend effect, en kalmeren en ontspannen vermoeide spieren en gewrichten.