« Terug / Ruiter / Paardrijhandschoenen / Rijhandschoenen zomer

Roeckl Roeckl Montreal Handschoenen

Vanaf € 34,99
Adviesprijs: € 39,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Black/Dark Brown
Black/Dark Brown Roeckl Montreal Handschoenen
Black/Gray Roeckl Montreal Handschoenen
Maattabel
Maat cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Handschoenen beschermen je handen tijdens het rijden. Maar wat op warme zomerdagen wanneer je eigenlijk zo weinig mogelijk wil dragen? De Montreal is dan precies wat je zoekt: dankzij innovatieve materialencombinaties garandeert deze handschoen een goede grip op de teugels, zelfs bij hoge temperaturen. De rug van de hand combineert Revolutional® coldblack® lycra met luchtig microgaas, wat zorgt voor superieur warmtebeheer. Revolutional® coldblack® lycra is niet enkel zeer luchtdoorlatend, het reflecteert ook de zonnestralen en de hitte, wat resulteert in een aanmerkelijk lagere warmteabsorptie in vergelijking met andere zwarte lycra. Daardoor absorberen de handschoenen niet meer warmte dan witte. Daarenboven heeft het materiaal een zonweringsfunctie van 30+. De palm van de Montreal is ook in het bijzonder geschikt voor zomerse temperaturen. En toch heeft Roeckl's exclusieve micro-air meer te bieden dan goede tactiliteit en een uitstekende grip op de teugels: dankzij de microperforatie is deze handschoen uitermate luchtdoorlatend. Tenslotte zorgt de exclusieve comfort-cut voor een slanke, comfortabele snit waardoor extra versteviging op de wijsvinger niet vereist is. Een grote sluiting op de rug van de hand zorgt voor een goede aansluiting rond de pols - ideaal voor een perfecte pasvorm en zeer goed draagcomfort. De set van hoogkwalitatieve en weldoordachte eigenschappen wordt bekroond met de Touchscreen compatibiliteit van de handschoenen.

Technische omschrijving:

Rug van de hand: Revolutional® coldblack® lycra, Microgaas. Palm van de hand: micro-air. Eigenschappen: comfort cut, makkelijke sluiting aan de pols, touchscreen compatibiliteit, reflecterende bies.

Artikelnr.: 316301

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: