Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Zoutblokken & houders

Zoutstenen bieden essentiële voedingsstoffen voor je paard. Vrije toegang tot een zoutsteen houdt je paard vrolijk en gezond.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
22 items

Zoutblokken zijn een essentieel onderdeel van een gezond paardendieet.

Het toevoegen van een zoutblok in de wei of box geeft het paard de vrijheid om zout te likken als zijn lichaam daarom vraagt. Zout beschikbaar maken is essentieel om te garanderen dat paarden dit belangrijke mineraal binnenkrijgen. Een tekort aan zout in het dieet kan spijsverterings- en gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is verstandig om altijd een zoutblok binnen bereik van je paard te houden. De meeste zoutblokken kunnen worden bevestigd aan een hek of houder, of in een trog, om het van de grond te houden om vroegtijdig smelten en oplossen te voorkomen.

Zoutblokken zijn de ideale manier om ervoor te zorgen dat je paard de natrium binnenkrijgt die hij nodig heeft voor optimale gezondheid.

Een zoutblok in een stevige houder is de ideale manier om te voorkomen dat paarden in de wei een natriumtekort oplopen. Houdt zoutblokken in elke paddock zodat je buitenpaard zout kan likken in elk weer. De zoutblokhouder zorgt ervoor dat het block niet smelt en oplost als het regent, en voorkomt dat het drassig en onsmakelijk wordt. Paarden hebben zout nodig om het natrium aan te vullen dat ze verliezen bij zweten tijdens inspannende training of warm weer. Horze heeft de perfecte oplossing voor dit probleem met een assortiment van zoutblokken.