Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu
Over ons
Ontdek wat ons motiveert, inzet en uitblinkt. Maak kennis met ons sponsorteam en informeer je over onze vacatures. Voor vragen, wensen en suggesties, kan je altijd contact met ons opnemen.

Champions aim higher

We zijn er trots op dat we onze getalenteerde en enthousiaste ruiters kunnen ondersteunen. Voor ons presenteert Team Horze de toekomst van de paardensport. Van jonge talenten tot professionele ruiters, wij ondersteunen ons team 100% in het nastreven van hun dromen

Ida Johansen
Noorwegen
Springen

Ida kreeg haar eerste paard op 13-jarige leeftijd. Op de leeftijd van 17, maakte ze het tot de Noorse nationale ploeg met haar paard Lady Catalina. Haar doel als Senior Rider is om goed te presteren in de Grand Prix-klassen en nieuwe en jonge paarden te trainen om hen te helpen in de sport.

Nina Braaten
Noorwegen
Springen

Op 12-jarige leeftijd werd rijden een enorm groot onderdeel van Nina's leven. Sommige van de titels die ze heeft gewonnen zijn Scandinavisch Kampioenschap goud individueel en als onderdeel van een team, evenals de overwinning in de Noorse Grand Prix CSIO4 * in Drammen 2005. Ze nam ook de eerste plaats in de Nations Cup CSIO4 * in Poznan en brons in het Wereldkampioenschap de hengst Favoritas

Tina Lund
Denemarken
Springen

Tina had al grote successen. Deze omvatten 19 Deense kampioenstitels, twee wereldbekeroverwinningen, Europees kampioenschapsgoud en verschillende internationale Grand Prix-klassen. Competities vormen een groot deel van Tina's leven en ze woont momenteel in Dubai om deel te nemen aan grote competities.

Nicolai Lindbjerg
Noorwegen
Springen

Nicolai begon te rijden op de leeftijd van 11. Hij nam deel aan enkele lokale shows en later als junior op Europese kampioenschappen. In 2010 won hij de derde plaats bij de Noorse kampioenschappen en vertegenwoordigde Noorwegen in hetzelfde jaar op de Wereldkampioenschappen in Mechelen, België. Nicolai woont nu in het noorden van Noorwegen, waar hij een trainingscentrum runt.