˝
 

RETOURNEREN VAN BESTELLING


Hoe kun je producten retourneren vanuit Nederland:

 1. Log je in via www.horze.nl/findorder en vul je ordernummer en emailadres in
 2. Volg de instructies en vul de gegevens in voor de producten die je wilt retourneren
 3. Stop de producten die je wilt retourneren in de verzenddoos
 4. Lever het pakketje in bij een DHL punt.
 5. Vergeet niet om een verzendbewijs te vragen

Hoe kun je producten retourneren vanuit België:

 1. Log je in via www.horze.nl/findorder en vul je ordernummer en emailadres in
 2. Volg de instructies en vul de gegevens in voor de producten die je wilt retourneren
 3. Stop de producten die je wilt retourneren in de verzenddoos
 4. Plak het retourlabel van DPD die zich in het pakket bevindt op de doos
 5. Lever het pakket in bij een DPD locatie: https://www.dpd.com/nl/nl/pickup-parcelshops/
 6. Vergeet niet om een verzendbewijs te vragen


Horze behoudt zich het recht voor om retourkosten van 1,99 € per bestelling in rekening te brengen. De retourkosten worden automatisch in mindering gebracht op het restitutiebedrag van je retourzending.

Als u nog vragen heeft over het retourproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

De klant mag een bestelling retourneren vanaf het moment dat je de bestelling plaatst tot 30 dagen nadat je de bestelde artikelen hebt ontvangen. Als de 30 dagen verstreken zijn, kunnen we helaas niets restitueren.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zijn.

Producten besteld met borduring hebben niet het recht om te worden geretourneerd of geruild. Het ruilen van gratis artikelen en bonusproducten is niet toegestaan. Als je zo'n product toch wilt retourneren, zul je hier geen financiÎle of materiÎle compensatie voor ontvangen.

Let op dat sommige producten niet kunnen worden geretourneerd om will van de hygiëne en/of veiligheid. Geretourneerd ondergoed kan niet worden aangenomen, tenzij de producten ongeopend in de oorspronkelijke verpakking zitten.

Horze behoudt zich het recht om restitutie toe te kennen of te weigeren waar het product niet in een verkoopbare staat is. Horze behoudt zich het recht om 5 euro in te houden bij kapotte of vieze productverpakking.

Een ruil is niet mogelijk. Als je een maat van je product wilt ruilen, de snelste manier is om het oorspronkelijke product te retourneren en het opnieuw te bestellen in een andere maat. Als je oorspronkelijke bestelling een actieprijs bevatte, wil onze klantenservice je hier graag mee helpen.

De restitutie voor de producten zal worden betaald aan de klant als de geretourneerde bestelling fysiek is ontvangen in ons magazijn. De restitutie zal worden gemaakt, waarbij we dezelfde betaalmethode zullen proberen als die is gebruikt voor het betalen. In sommige gevallen moet de klant Horze informeren over hun bankrekening gegevens (IBAN/SWIFT) om het bedrag terug te krijgen. Eventuele verzendkosten zullen alleen worden gerestitueerd als de klant de bestelling in zijn geheel heeft geretourneerd.

Als het geretourneerde pakket verdwijnt of zoekraakt op weg naar het magazijn van Horze, zal Horze alleen de waarde van de producten restitueren als de klant een tracking code heeft voor het retourpakket. Horze behoudt zich het recht om met het postkantoor op zoek te gaan naar het missende pakket. In sommige gevallen kan dit tot 1 maand duren.

Als een geborduurd product is geretourneerd naar ons magazijn, omdat het niet in ontvangst is genomen door de klant, zal Horze via e-mail, telefoon en post contact met de klant proberen om te nemen om een tweede afleverpoging te doen. De klant heeft het recht om de bestelling een tweede keer geleverd te krijgen zonder extra kosten. Als Horze de klant niet binnen 14 dagen kan bereiken, zal Horze de klant de kosten van de producten en extra verwerkingskosten in rekening brengen, en het product vernietigen. Als een opnieuw verstuurd geborduurd product voor de tweede keer naar ons magazijn wordt geretourneerd, brengen we de klant de kosten van het product, en het verwerken van de retour voor beide leveringen in rekening, en vernietigen we het product.

 

3 for 2

Als een product wordt geretourneerd dat deel uitmaakt van de 3 voor 2 actie, is de promotiekorting niet meer van toepassing. De prijs van het gratis product wordt van het terugbetaalde bedrag afgetrokken.