˝

COUPONS EN CADEAUBONNEN


Coupons (die zijn verspreid in een bepaalde actieperiode en die niet kunnen worden gekocht) zijn geldig gedurende een beperkte, en vooraf gespecificeerde periode. Een eenmalige coupon kan slechts eenmaal gebruikt worden. Het is niet geldig voor een nieuwe bestelling, zelfs als de oorspronkelijke bestelling was geretourneerd of geannuleerd. Coupons moeten worden ingewisseld door het invoeren van de couponcode in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen, voor het verzenden van de bestelling. Coupons gelden mogelijk niet voor alle producten of merken. Coupons kunnen normaalgesproken niet worden gecombineerd met andere coupons. Sommige coupons hebben een minimum bestelbedrag.

Coupons kunnen niet worden ingewisseld voor geld. Coupons kunnen niet worden toegepast nadat de bestelling is geplaatst.

Als een coupon is gebruikt voor korting op de bestelling (bijv. €10 kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over ieder artikel op de bestelling. Als de klant ÈÈn of meerdere van de artikelen retourneert, restitueren wij het bedrag van het geretourneerde artikel met die korting.