Zo werkt het!

Algemene voorwaarden

Paasaanbieding - De flyers worden geleverd bij alle bestellingen die geplaatst worden tussen 25/03/2024 en 07/04/2024 (alleen zolang de voorraad strekt).

De prijs in de vorm van gratis verzending is inwisselbaar tot 21.04.2024 en de prijs in de vorm van gratis verzending is inwisselbaar tot 30.05.2024.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Organisator van de wedstrijd

Horze International GmbH | Flemingstr. 22 | 36041 Fulda

Tel: +31 970 1025 4696 | www.horze.nl | E-mail: klantenservice@horze.nl

Naamloze vennootschap met statutaire zetel in Fulda, AG Fulda, HRB 7995

Bedrijfsleiders: Viola Rebmann, Niko Neuhof | BTW-nummer: DE 288 579 384

Deelnemers komen in aanmerking: Alle personen van 18 jaar en ouder die een aankoop doen op onze e-commerce website komen in aanmerking voor deelname aan de wedstrijd. Medewerkers van de Horze Groep en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname.

Als een deelnemer beperkte handelingsbevoegdheid heeft, is de toestemming van de wettelijke vertegenwoordiger vereist.

De organisator behoudt zich het recht voor om personen naar eigen goeddunken uit te sluiten van deelname als daar geldige redenen voor zijn. Dergelijke geldige redenen zijn bijvoorbeeld

o Manipulatie in verband met toegang tot of uitvoering van de wedstrijd

o Schending van deze algemene voorwaarden

o Oneerlijke handel of valse of misleidende informatie in verband met deelname aan de wedstrijd.

1. BESCHRIJVING VAN DE CAMPAGNE EN WEDSTRIJDPERIODE

Tijdens de actieperiode kunnen klanten die tijdens deze periode aankopen doen een flyer in de vorm van een paasei in hun pakket vinden (zolang de voorraad strekt). Elke flyer bevat een prijs die kan worden ingewisseld in verband met aankopen bij Horze (webshop of in de app).

Deze actie is alleen geldig voor aankopen die direct via onze website of app worden gedaan.

2. MOGELIJKE PRIJZEN, KANSEN EN INWISSELBEPERKINGEN

Voor een totale hoeveelheid van 20.000 flyers, is de kans op het winnen van een gratis bestelling 5%, terwijl de kans op het ontvangen van een klinknagel in de vorm van gratis verzending 95% is.

Inwisselperiode:

De actie begint op 25/03/2024 en eindigt op 07/04/2024 en loopt alleen zolang de voorraad flyers strekt. De prijzen (in de vorm van terugbetalingen van bestellingen) kunnen worden ingewisseld tot 21/04/2024. Ze kunnen worden ingewisseld door contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van de code op de flyer. De maximale restitutiewaarde is 200€. De klinknagels en de bijbehorende code voor gratis verzending kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingewisseld in onze webshop en de app tot 30 mei 2024.

De prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.

3. INWISSELING VAN DE PRIJS

Hoofdprijs:

De hoofdprijs omvat een terugbetaling van de bestelling tot een maximumwaarde van 200€. Om de prijs in te wisselen, neem je contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon en geef je de code door die op de flyer staat vermeld en het bestelnummer van het pakket waarin de flyer zat. Inwisselbaar tot 21/04/2024.

Loterijlot:

Het lot bevat een prijs in de vorm van een kortingscode voor gratis verzending op de volgende bestelling. De code is te vinden op de flyer en kan zelfstandig worden ingewisseld bij het plaatsen van een nieuwe bestelling in de app of webshop. Inwisselbaar tot 30/05/2024.

4 DIVERSEN

4.1 Gegevensbescherming: Om deel te nemen aan de wedstrijd is het noodzakelijk om persoonlijke gegevens te verstrekken. De deelnemer verzekert dat de door hem/haar verstrekte persoonlijke gegevens, in het bijzonder voor- en achternaam en e-mailadres, waarheidsgetrouw en correct zijn. De persoonlijke gegevens die tijdens de wedstrijd worden verstrekt, zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel van deze wedstrijd. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming.

4.2 Aansprakelijkheid: Horze International GmbH is niet aansprakelijk voor verlies, schade of letsel dat kan optreden tijdens deelname aan de wedstrijd of tijdens het gebruik van de toegekende prijzen. De bovenstaande beperking van aansprakelijkheid geldt niet in het geval van letsel aan leven, lichaam of gezondheid of in het geval van frauduleus verborgen gebreken.

4.3 Wijzigingen en beëindiging: Horze International GmbH behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te wijzigen of de wedstrijd te beëindigen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving.

4.4 Juridische stappen: Juridische stappen zijn uitgesloten. Beslissingen van Horze International GmbH met betrekking tot de wedstrijd zijn definitief. Mocht een bepaling van deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk ongeldig worden, dan heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige voorwaarden. In plaats van de ongeldige bepaling geldt de wettelijk toegestane bepaling die het economische doel van de ongeldige bepaling het meest benadert. Hetzelfde geldt in het geval van een lacune in deze deelnamevoorwaarden.