« Terug / Paard / Been- & Hoefbescherming / Beenbescherming / Beenbeschermers

LeMieux LeMieux fleece gebonden gaas pijpkousen

€ 69,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 3 )
Kleur: Black/Black
Black/Black LeMieux fleece gebonden gaas pijpkousen
White/Natural LeMieux fleece gebonden gaas pijpkousen
Black/Natural LeMieux fleece gebonden gaas pijpkousen
Maattabel
Maat A B C
S 23.5 cm 25 cm 14.5 cm
M 24.5 cm 26 cm 15.5 cm
L 27.5 cm 28 cm 17.5 cm
XL 29.5 cm 31 cm 19.5 cm
Terug

LeMieux ProSport Brushing Boots come in a range of sizes, check out the measurements below to make sure you get the right ones. Please note that these measurements are given as a guide and each individual horse will vary. Also, you may need to go up a size for your hind boots.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De beste combinatie van comfort en ademend vermogen. Een ideale oplossing voor paarden met gevoelige huid, of als volledig fleece gevoerde beenbeschermers te veel ruimte innemen. Lichtgewicht, geperforeerd 3D gaas stimuleert ventilatie in de pijpkous, waardoor de benen koel blijven. Afgezet met super zacht fleece om schaafplekken te voorkomen en voor maximaal comfort. De stevige, duurzame PU leder impactbescherming biedt bescherming tegen aantikken van hoeven en het nieuwste soort klittenband voorkomt dat er materiaal aan blijft kleven tijdens het paardrijden.   De kenmerkende LeMieux dubbele riem bovenaan is handig voor snel en gemakkelijk vastmaken. Sterke, elastische riemen houden de pijpkousen op zijn plek zonder te strak te zitten, en zijn afgewerkt met rubber treklussen voorzien van logo, om gemakkelijk af te doen. Geschikt voor gebruik op voor- & achterbenen. Per paar verkocht.

Wasvoorschriften:

LeMieux laarzen zijn gemakkelijk te wassen in wasmachine op lage temperatuur (bij voorkeur op 30 graden). Een wastablet/capsule kan worden gebruikt. Het wordt geadviseerd om te wassen in een wasnet. Zorg ervoor dat alle klittenbandsluitingen dicht zitten voor het wassen. Aan de lucht drogen buiten bereik van warmtebron, mag nooit in droger.

Artikelnr.: 338075

Lees recensies:

Kleur: