« Terug / Merken / GPA

GPA GPA 4S First Lady Hybrid rijhelm

€ 549,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Black/Shiny
Black/Shiny GPA 4S First Lady Hybrid rijhelm
Maattabel
Terug

Alle maten in de tabel zijn gemeten op het hoofd, en niet in de helm zelf.
Gebruik een meetlint om de omtrek van uw hoofd op te meten. Het lint moet net boven de oren zitten, en om je voor- en achterhoofd wikkelen. De EU paardrijcapmaten komen overeen met de hoofdomtrek in centimeter.
De cap moet zo laag mogelijk zitten, en prettig zitten, zodat deze niet beweegt als je met je hoofd schudt.

Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Zoals ieder andere GPA helm, is de 4S ontwikkeld met de focus op maximale bescherming. De 4S is een technologische revolutie met zijn 4 lagen, die optimale schokabsorptie en een betere weerstand tegen zijdelingse druk biedt.

Ongeëvenaarde demping De buitenschaal, gemaakt van absorberend polymeer, absorbeert een eerste deel van de schok door te vervormen. De nieuwe eendelige en uitneembare voering kan worden gewassen en, indien nodig, vervangen. De zachte en fluffy binnenkant heeft een antibacteriële behandeling gekregen. Betere bescherming van de nek en een verbeterde houvast. De klassieke kinband is vervangen door een hybride systeem, exclusief van GPA. Een kruising tussen het twin lock systeem en de traditionele kinband, het achterste gedeelte is gemaakt van thermoplastische hars en verwerkt glasvezelweefsel. De nylon straps, bedekt met synthetisch leder, sluiten door middel van een tweedelige gesp. Dankzij het stijve deel aan de achterzijde dat de schaal verlengt, garandeert deze hybride kinband een betere bescherming en een betere houvast van de helm op het hoofd. De meer toegankelijke prijs en het ontwerp zullen ook de meer alledaagse ruiters overtuigen. De 2e laag vangt de energie van de klap op en absorbeert die. De 3e schaal, van glasvezel, zorgt voor de stevigheid van de hele helm om zijdelingse compressie te voorkomen. De 4e laag is het polystyreen omhulsel dat de vertraging van de schok afrondt door te verkreukelen bij de impact, waardoor het hersengewelf wordt beschermd tegen hersenbeschadiging. Een optimaal ventilatiesysteem Dankzij de vele voor- en zijopeningen en de uitlaten aan de achterzijde zorgt deze helm voor maximale ventilatie. Ongeëvenaard comfort

Technische omschrijving:

Het assortiment GPA-helmen voldoet aan de ontwerpnorm EN1384-2017. Het assortiment GPA-helmen voldoet aan de huidige Amerikaanse norm ASTMF1163-15 en is ook SEI (Amerikaans kwaliteitskeurmerk) goedgekeurd. Bestel 1 maat groter, want de helmen vallen klein uit.

Artikelnr.: 345581

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: