« Terug / Merken / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits Slimma Weymouth 14mm 7cm Shank

Vanaf € 212,50
Adviesprijs: € 250,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar tot 20% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €70,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 25.06.2023.
Maattabel
A B
Terug

Meet bij het opnemen van de bitmaat altijd van de binnenkant van de ene bitring (of bakstuk) naar de binnenkant van de tegenovergestelde. Zorg ervoor dat het bit is aangespannen. De dikte van het bit wordt altijd gemeten aan de binnenkant van de bitring. In de mond van het paard geplaatst zou er max. 5 mm speling moeten zijn aan beide zijden van het bit.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Gives a good lifting action without upper palate interference. A very unobtrusive design that sits well back in the mouth over the thicker, less sensitive part of the tongue. The “Slimma” mouthpiece incorporates a wide low tongue bridge designed to eliminate any chance of upper palate interference whilst leaving much more space for the bridoon – hence a thicker bridoon is an option for a horse that is tentative into the contact. Salox Mouthpiece, Stainless Steel Cheeks, Weymouth Bit.

Artikelnr.: 317504

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: