« Terug / Merken / Roeckl

Roeckl Roeckl Weldon Polartec Power Stretch handschoenen, geschikt voor touchscreen

€ 39,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 10 )
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Black
Black Roeckl Weldon Polartec Power Stretch handschoenen, geschikt voor touchscreen
DB/AB Roeckl Weldon Polartec Power Stretch handschoenen, geschikt voor touchscreen
Dark Brown Roeckl Weldon Polartec Power Stretch handschoenen, geschikt voor touchscreen
Maattabel
Maat cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Zeer veelzijdig en bijzonder elastisch: ROECKL SPORTS presenteert de Weldon handschoenen Gemakkelijk: deze allrounder is GESCHIKT VOOR TOUCHSCREEN,Zodat je je telefoon kan opnemen zonder je handschoenen af te hoeven doen. De duim en wijsvinger zijn ontwerpen met de verfijnde 3D cut voor sneller en gemakkelijker gebruik van het touchscreen zonder aan draagcomfort in teBoeten. Daarnaast zal dit model ruiters betoveren met zijn slanke pasvorm. Dankzij ROECKL's exclusieve COMFORT CUT, is extra trimming bij de wijsvinger niet nodig. De rug en palm zijn gemaakt van warm, zacht en bijzonder elastisch Polartec® Power Stretch® Pro. De zware kwaliteit van de materialen garanderen extra warmte, terwijl de buitennaden zorgen voor extra draagcomfort en grip. Fraai en aangenaam: de palm is voorzien van een klein siliconen ROECKL hand logo, voor en zorgt voor perfecte grip op de teugels. Het gebied tussen de ringvinger en pink, wat het deel van de handschoenen is dat met de teugels in contact komt, is met siliconen versterkt. De rode siliconen lus maakt het makkelijker om de handschoenen aan te doen, terwijl het reflecterende ROECKL logo deze weldoordachte handschoenen completeert.

Technische omschrijving:

Materiaal buitenkant:Polartec® Power Stretch® Pro,312 gram kwaliteit.Materiaal palm:Polartec® Power Stretch® Pro,312 gram kwaliteit.Eigenschappen:COMFORT-CUT, REFLECT print, SILICONE-GRIP, GESCHIKT VOOR TOUCHSCREEN.Rug: 51% polyester, 38% polyamide, 11% elastisch. Palm: 51% polyester, 38% polyamide, 11% elastisch.

Artikelnr.: 31552

90% van de klanten geeft aan dat dit product normaal pasvorm heeft, 0% van de klanten geeft aan dat dit product klein pasvorm heeft
Klein
0
Normaal
9
Groot
1

Lees recensies:

Kleur: